ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού -…Σας περιμένουν ξυλοπόδαροι, ξωτικά, πολικές αρκούδες, μάγοι, ζογκλέρ και ο Άγιος Βασίλης!

Από το δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της Κορίνθου

Για 2η χρονιά ο δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής πολιτικής δημιούργησαν στο κέντρο της Κορίνθου ένα  Χριστουγεννιάτικο χωριό.  Το χωριό άνοιξε τις πύλες του το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022 με την εορταστική εκδήλωση των παιδικών σταθμών και την συμμετοχή μικρών και μεγάλων. 

“Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε σήμερα εδώ μαζί μας, ο δήμος και το κέντρο κοινωνικής πολιτικής φρόντισαν και αυτή τη χρονιά να φέρουν εδώ στην κεντρική μας πλατεία το χριστουγεννιάτικο χωριό προκειμένου να το χαρείτε  και να το απολαύσετε όλοι” ανέφερε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Ξυλοπόδαροι και ξωτικά, ανιματέρ και πολικές αρκούδες, μάγοι και ζογκλέρ, ο Άγιος Βασίλης είναι μόνο μερικοί από τους κατοίκους του χριστουγεννιάτικου χωριού που προσέφεραν χθες και θα προσφέρουν όλες τις επόμενες ημέρες σε όσους το επισκεφθούν ξεγνοιασιά, όμορφες στιγμές, δραστηριότητες, ένα «μαγικό ταξίδι»!

Το χωριό χθες, κατά την έναρξη λειτουργίας του, περιελάμβανε και πολύ όμορφες δημιουργικές ενασχολήσεις για τα παιδιά τις οποίες είχαν σχεδιάσει και υλοποίησαν οι δασκάλες των παιδικών σταθμών. 

Κάθε είδους γλυκίσματα αλλά και ζεστή σοκολάτα ολοκλήρωσαν το όμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που διήρκησε ως  αργά το μεσημέρι…” 

Το χωριό λειτουργεί τις επόμενες ημέρες ως εξής: