ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο αντεισαγγελέας Ν.Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Α. Κούγια

“Πειθαρχική δίωξη από τον κ. Μαργαρίτη προκάλεσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την επίθεση του στον διαιτητή του αγώνα Κόρινθος-Παναργειακός

Το περιστατικό που συνέβη σε αγώνα της Γ’ εθνικής, μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του διαιτητή της αναμέτρησης, προκάλεσε την δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα προς τον άλλοτε παράγοντα της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 12-11-2023 στο Άργος, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων «ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» – «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο, έχοντας ο ίδιος την ιδιότητα του Προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4,19, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο», αναφέρεται στο aftodioikisi.gr