ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ο Β. Νανόπουλος με ανακοίνωσή του “αδειάζει” τον Β. Ταγαρά: “Του είχα ζητήσει εδώ και καιρό να παραιτηθεί -Η σημερινή παραίτησή του γίνεται ευχαρίστως δεκτή…”

Μετά την επιστολή παραίτησης του Β. Ταγαρά από τη θέση του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων, έρχεται η σειρά του δημάρχου Κορινθίων να απαντήσει!

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κορινθίων “αδειάζει” τον Β. Ταγαρά καθώς αναφέρει ξεκάθαρα ότι του είχε ζητήσει να παραιτηθεί εδώ και καιρό για τους λόγους που του είχε εξηγήσει (αλλά ο ίδιος παρέμενε στη θέση του για να παραιτηθεί …λίγο πριν τις εκλογές!)

Επίσης ο δήμαρχος αναφέρει σε ένα σημείο: “Για δοσοληψίες και άλλα τινά που αναφέρει το μόνο που έχω να πω είναι ότι, δεν με αφορά και πρέπει να αναρωτηθούν οι πολίτες τι σημαίνει ένα πρόσωπο να αλλάζει τρεις δημοτικούς συνδυασμούς σε μια θητεία…”

Η ανακοίνωση του Β. Νανόπουλου:

  1. “Ζήτησα την παραίτηση του κ.Βασίλη Ταγαρά προ καιρού για τους λόγους που του εξήγησα. Η παραίτηση κατατέθηκε σήμερα το πρωί και γίνεται ευχαρίστως δεκτή.
  2. Είναι προσχηματικοί οι λόγοι που επικαλείται ο πρώην πρόεδρος του ΚΚΠ ότι δήθεν δεν στήριξα τις προσπάθειες ανάπτυξης νέων μονάδων βρεφονηπιακών σταθμών και προσλήψεων. Όφειλε να γνωρίζει ότι οι προσλήψεις δεν γίνονται με επιχορήγηση από πόρους του δήμου αλλά από το Υπουργείο με την κατάλληλη διαδικασία που δεν τήρησε.
  3. Δεν ασχολούμαι με το τι γράφουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εναντίον του αλλά γνωρίζω τι ο ίδιος διέδιδε προ πολλού, και οι Κορίνθιοι επίσης γνωρίζουν.
  4. Για δοσοληψίες και άλλα τινά που αναφέρει το μόνο που έχω να πω είναι ότι, δεν με αφορά και πρέπει να αναρωτηθούν οι πολίτες τι σημαίνει ένα πρόσωπο να αλλάζει τρεις δημοτικούς συνδυασμούς σε μια θητεία.
  5. Αυτά προς το παρόν!”

ΣΣ. Σχετικά με την παραίτηση του Β. Ταγαρα δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Σε απόσταση αναπνοής πριν τις εκλογές “θυμήθηκε” να παραιτηθεί και ο Β. Ταγαράς!!! -…Τι αναφέρει στην “καθυστερημένη” επιστολή του!