ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Γ. Πιέτρης όταν μίλησε για τον Α. Κούγια βούρκωσε!!!

Είναι πλέον γεγονός αυτό που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα, ότι ο Α. Κούγιας είναι πλέον ο επικεφαλής του νέου σχήματος στην ομάδα της Κορίνθου (ΠΑΣ Κόρινθος).

Τον λόγο πήραν κάποιοι επιχειρηματίες της Κορίνθου που στηρίζουν την ομάδα και ένας από αυτούς ο Γ. Πιέτρης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: “Στην προσπάθειά μας αυτή ο σημαιοφόρος μας είναι ο Α. Κούγιας”.

Και στη συνέχεια ο Γ. Πιέτρης αφού πρώτα “έπλεξε το εγκώμιο” του Α. Κούγια, διαβάζοντας …με δυσκολία ένα χαρτί το οποίο είχε μπροστά του, σε ένα άλλο σημείο ανέφερε: “Ο Αλέξης Κούγιας είναι η μεγάλη μεταγραφή της Κορίνθου”. …Και μόλις το είπε αυτό ο Γ. Πιέτρης συγκινήθηκε και βούρκωσε!!!

ΣΣ. Τι σχόλια να κάνει κάποιος για τον Γ. Πιέτρη ο οποίος εκτός από τα δημοτικά που το έχει τερματίσει …με τις γκάφες του θέλει τώρα να ασχοληθεί και με τα ποδοσφαιρικά!

Και για όποιον δεν γνωρίζει κάποια πράγματα για τον Γ. Πιέτρη θα επαναφέρουμε την εξής ανάρτηση:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η “υπογραφή” του Γ. Πιέτρη, …η κωλοτούμπα, η σύλληψη του για τα χρέη, …το σώβρακο, η σίτιση των μεταναστών, τι έγινε με το φορτηγό της εταιρείας! -Αυτά θα τα πει στην αυριανή συνέντευξη που …έσπευσε να διαφημίσει;

Αυτά είναι σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Γ. Πιέτρη και αυτά είναι τα ερωτήματα που ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει! …Έτσι για να γνωρίζουν οι Κορίνθιοι!

Ας απαντήσει πρώτα στα ερωτήματα αυτής της ανάρτησης ο Γ. Πιέτρης και μετά να ασχοληθεί με τα δημοτικά και τα ποδοσφαιρικά