ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο δήμαρχος έκανε το αναμενόμενο! -Παρελθόν ο Κουτσογκίλας από τη θέση του προέδρου του ΚΕΠΑΠ

O δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έκανε αυτό το οποίο κατα τη γνώμη μας άργησε να κάνει!

Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ Κορινθίων την Δευτέρα το απόγευμα ανακοίνωσε την παύση του προέδρου του ΚΕΠΑΠ Θέμη Κουτσογκίλα και την αντικατάσταση του από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αντώνη Κυριαζή.

Η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου και του Θ. Κουτσογκίλα έφερε αυτό το αποτέλεσμα, καταθέτοντας μάλιστα τα απαραίτητα στοιχεία στα πρακτικά και αναφέροντας την αδράνεια του προέδρου κάτι το οποίο εξέθετε τον δήμαρχο και οι αθλητικοί σύλλογοι εξέφραζαν παράπονα στη δημοτική αρχή

Μάλιστα είχε ακουστεί εδώ και πολύ καιρό ότι γενικά η στάση του Κουτσογκίλα δημιουργούσε προβληματισμό στο συνδυασμό του Β. Νανόπουλου!

Επίσης είχε ακούστηκε ότι είχε δώσει και τελεσίγραφο ο δήμαρχος Β. Νανόπουλος στον Κουτσογκίλα να ξεκαθαρίσει τη θέση του για κάποια θέματα. Ο χρόνος τελείωσε και ο Κουτσογκίλας δεν απάντησε ποτέ!!!

Οπότε η λήξη της συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου και του προέδρου του ΚΕΠΑΠ ήταν μονόδρομος. Ο δήμαρχος έπραξε το αυτονόητο. Θα είχε ως συνεργάτη στο ΚΕΠΑΠ ένα πρόσωπο το οποίο φαίνεται ότι …ακολουθούσε δικό του δρόμο;

Ο δήμαρχος τον όρισε για τη θέση αυτή και ο δήμαρχος τον έπαυσε, λόγω έλλειψης συνεργασίας καταθέτοντας τα απαραίτητα στοιχεία στα πρακτικά! Ο δήμαρχος δεν τον διέγραψε από την παράταξη απλά τον έπαυσε από τη θέση του προέδρου.

ΣΣ. Επαναλαμβάνουμε αυτό που γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας:

Είναι απορίας άξιο η στάση του Κουτσογκίλα! Κατείχε σημαντική θέση στο δήμο που του είχε εμπιστευτεί ο Νανόπουλος και ο ίδιος …είχε διαφορετική πορεία από αυτή της δημοτικής αρχής; Τότε γιατί παρέμενε στη θέση του;

Γενικά τώρα όποιος έχει πρόβλημα με τον κάθε δήμαρχο ή την εκάστοτε δημοτική αρχή απλά παραιτείται της θέσης που έχει ΑΜΕΣΑ! Δεν περιμένει …να τον παραιτήσουν γιατί έτσι εκτίθεται!

Κ.Ν