ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο δήμαρχος δεν απαντά! -Η αντιπολίτευση …τι κάνει;

Στην αρχή της εβδομάδας κάναμε την εξής σημαντική αναφορά: Το υπηρεσιακό όχημα που μεταφέρει τον δήμαρχο Κορινθίων ΠΑΡΑΝΟΜΑ σταθμευμένο την Κυριακή το απόγευμα έξω από το στάδιο του Λουτρακίου!!! (φωτο)

Τελειώνει η εβδομάδα και απάντηση από τον δήμο ή τον δήμαρχο Κορινθίων Ν. Σταυρέλη δεν πήραμε ούτε είδαμε κάποια ανακοίνωση στα ΜΜΕ!!!

Αναρωτιόμαστε όμως πλέον σοβαρά και με τη στάση της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων!!!

Δεν τους ενδιαφέρει το θέμα για να ασχοληθούν, να ρωτήσουν;

Εδώ είχαμε και φωτογραφίες αναφέροντας ότι την Κυριακή (19-5) το απόγευμα κατα τη διάρκεια ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα που γινόταν στο στάδιο του Λουτρακίου ήταν σταθμευμένο ΠΑΡΑΝΟΜΑ (πάνω σε πεζοδρόμιο) το όχημα του δήμου Κορινθίων το οποίο αν δεν κάνουμε λάθος χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Ν. Σταυρέλης για τις μετακινήσεις του!!!

Ρωτάμε λοιπόν ευθέως για ακόμα μία φορά:

-Πως βρέθηκε το υπηρεσιακό όχημα του δήμου Κορινθίων παράνομα σταθμευμένο δίπλα από το στάδιο του Λουτρακίου (σε άλλο δήμο δηλαδή) και μάλιστα Κυριακάτικα;

-Το οδήγησε ο δήμαρχος για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα; ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτό;

Το γράφουμε για ακόμα μία φορά:

Αναμένουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση από τον δήμαρχο Κορινθίων Ν. Σταυρέλη, ο οποίος από ότι πληροφορηθήκαμε βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εντός γηπέδου και παρακολουθούσε τον αγώνα!

Για να δούμε πως θα χειριστεί και η αντιπολίτευση το παραπάνω θέμα! Αν είναι αδιάφορη για το θέμα αυτό …απλά να το ξεκαθαρίσουν! Αν δεν τους απασχολεί πως κινούνται τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του δήμου, που πηγαίνουν και πόσα καύσιμα καταναλώνονται (…ποιος αλήθεια τα πληρώνει;) …απλά να το πουν!

ΣΣ. Επειδή για εμάς το θέμα είναι σοβαρό απλά περιμένουμε …τι και εάν ειπωθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο!