ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Διονύσιος θα απονείμει σήμερα στον Νίκα το ανώτερο παράσημο της μητρόπολης Κορίνθου!!! -Τον αναγορεύει και σε μεγάλο ευεργέτη!!!

Ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος θα απονείμει σήμερα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα το ανώτερο παράσημο της μητρόπολης Κορίνθου!!! Τον αναγορεύει και σε μεγάλο ευεργέτη!!!

Τέτοιες τιμές από τη μητρόπολη για τον περιφερειάρχη;

Τόσο μεγάλος ευεργέτης της μητρόπολης είναι;

-Τι ακριβώς έχει προφέρει ο Νίκας στη μητρόπολη και αξίζει τόσες τιμές;

-Τι παραπάνω έκανε από τους προηγούμενους;

Για να λυθεί και η απορία των πιστών της Κορινθίας!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται:

“Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα θα τιμήσει ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου, μετά το πέρας της αρχιερατικής θείας λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, στην Κόρινθο, με την οποία κορυφώνονται οι φετινές εκδηλώσεις της Μητρόπολης Κορίνθου “Παύλεια 2022” προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου.

Συγκεκριμένα, μετά την θεία λειτουργία, περί τις 10.30 το πρωί, ο μητροπολίτης Διονύσιος θα απονείμει στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα το Ανώτερο Παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους και συγκεκριμένα τον χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου, αναγορεύοντας παράλληλα τον Π. Νίκα σε Μεγάλο Ευεργέτη της Μητρόπολης Κορίνθου.

Η τιμή αυτή προς το πρόσωπο του περιφερειάρχη από τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο γίνεται -όπως ο ίδιος ο ιεράρχης αναφέρει στην σχετική πρόσκλησή του προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα- “ δια την αγάπη Σας προς τον Θεόν, την Ορθόδοξον Εκκλησίαν, την Κορινθίαν και τον Λαόν Αυτής ως και την πολυποίκιλον εν γένει προσφοράν Σας, εις την Περιφέρειάν μας”.

Κ.Ν