ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος ζήτησε από τον Γκιολή να βγει από το γραφείο του! -Ο Γκιολής αρνιόταν!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Πάλι …το τερμάτισε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής! Έφτασε στο σημείο ο δήμαρχος Κορινθίων να του ζητάει να βγει από το γραφείο του και αυτός να επιμένει να καθίσει!!!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση από το δήμο Κορινθίων: Κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ κ. Παύλο Μαρινάκη υποδέχτηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Τον κ.Μαρινάκη συνόδευαν ο Γραμματέας Οργανωτικού κ.Στέλιος Κονταδάκης,οι Υφυπουργοί και Βουλευτές Κορινθίας κ.κ Χ. Δήμας και Νίκος Ταγαράς, ο  βουλευτής Κορινθίας κ.Κώστας Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Αναστάσιος Γκιολής, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ.Δημήτρης Σουφρίλας, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κορίνθου κ.Αποστόλης Γεώργαρης, στελέχη του κόμματος στο νομό…”

Σε κάποια στιγμή ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος αφού τους υποδέχτηκε αρχικά όλους στο γραφείο, στη συνέχεια ζήτησε να παραμείνουν (στο γραφείο του) το κυβερνητικό κλιμάκιο μαζί με τους Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ! Ο δήμαρχος ζήτησε από τα ΜΜΕ και όλους αυτούς που ήταν στο γραφείο να αποχωρήσουν (είναι φυσικό ότι δεν μπορούσαν να είναι τόσα άτομα στο γραφείο)

Ο δήμαρχος όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε και από τον Γκιολή να βγει από το γραφείο, όπως έγινε και με τους υπολοίπους, αλλά ο Γκιολής αρνιόταν!

Η korinthiannews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της τοπικής της ΝΔ Απ. Γεώργαρη στην Κόρινθο ο οποίος μας ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Επισκεφτήκαμε το δημαρχείο Κορίνθου μαζί με το κυβερνητικό κλιμάκιο. Σε κάποια στιγμή ο δήμαρχος ζήτησε να αποχωρήσουν από την αίθουσα τα ΜΜΕ και όλοι εμείς, στελέχη της τοπικής αλλά και της ΝΟΔΕ Κορινθίας, προκειμένου να μείνει μόνο το κυβερνητικό κλιμάκιο με τους Κορίνθιους βουλευτές! Ζήτησε ο δήμαρχος και από τον Τ. Γκιολή να αποχωρήσει προκαλώντας την αντίδραση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη”

Η korinthiannews.gr επικοινώνησε και με τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Υποδέχτηκα χθες στο γραφείο μου το κυβερνητικό κλιμάκιο και όσους το συνόδευαν. Αφού είπαμε κάποια πράγματα αρχικά στη συνέχεια στη συζήτηση που ακολούθησε δεν ήταν δυνατό να συμμετέχουν όλοι και ζήτησα στο γραφείο να παραμείνει το κυβερνητικό κλιμάκιο (παρουσία των Κορίνθιων βουλευτών). Για το λόγο αυτό, αφού με ρωτάτε, ζήτησα να αποχωρήσει και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής…”.

Ο δήμαρχος για να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ζήτησε να παραμείνει μόνο το κυβερνητικό κλιμάκιο! Ο αιρετός Τ. Γκιολής που ήθελε να παραμείνει …που κόλλαγε; Εδώ δεν συμμετείχε στη συζήτηση ΟΥΤΕ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας!

Ο Γκιολής κοιτάει το φακό …ακόμα και όταν ψεκάζουν το γραφείο του

ΣΣ. Ο Γκιολής …πάλι ξεχώρισε! Εκτός από “πρωταγωνιστής” στο facebook που φωτογραφίζεται με ότι κινείται (ακόμα και όταν ψεκάζουν το γραφείο του) ακολουθεί τα κυβερνητικά κλιμάκια που έρχονται στην Κορινθία και …με το ζόρι θέλει να συμμετέχει σε συζητήσεις που συμμετέχουν μόνο πολιτικά πρόσωπα; …Τι να πει κανείς!

Ας μας απαντήσει ο Γκιολής για ποιο λόγο επέμενε να βρίσκεται σε αυτή την συζήτηση! Δεν είχε άλλη δουλειά εκείνη την ημέρα στο γραφείο του, από το να συνοδεύει το κυβερνητικό κλιμάκιο σε διάφορες περιοχές της Κορινθίας;

Εκτός και αν ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ορίζει ως εκπρόσωπό του τον κάθε έμμισθο συνεργάτη του, να αφήνει δηλαδή τα καθήκοντά του και να ακολουθεί σχεδόν ολόκληρη την περιοδεία ενός κυβερνητικού κλιμακίου!!! Αν είναι έτσι κε Νίκα να μας το πείτε να το γράψουμε για να το γνωρίζουν οι πολίτες -ψηφοφόροι!

Ο Γκιολής …άραγε “θυμήθηκε” να ενημερώσει το κυβερνητικό κλιμάκιο και για τη ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ σε βάρος του;

Υπενθύμιση! Ο Γκιολής είναι γνωστός στους Κορίνθιους και για τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σε βάρος του για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ! Κάτι για το οποίο ούτε ο Γκιολής ούτε ο Νίκας μας έχουν απαντήσει μέχρι τώρα, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε!

Για να μην ξεχνάμε ποιοι βρίσκονται …σε θέσεις κλειδιά σε αυτό τον τόπο!