ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος …κρατάει ακόμα «τα βαρίδια» που τον εκθέτουν!!! –…Πόση ανοχή πια;

Λόγω μη απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων την περασμένη εβδομάδα!

Αυτό το οποίο έχει συμβεί και άλλες φορές δυστυχώς συνέβη και τώρα!

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Κορινθίων το έχουν βάλει …στον αυτόματο, πηγαίνουν και έρχονται …οπότε το θυμούνται στις συνεδριάσεις του ΔΣ!!! …Τόσο λογαριάζουν και τους ψηφοφόρους τους που τους έβαλαν στο δημοτικό συμβούλιο!

Κάποιοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης …το έχουν κάνει σύστημα!

Αλλά είναι τραγικό να λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο και άτομα τα οποία αυτή τη στιγμή ανήκουν στο συνδυασμό του Β. Νανόπουλου ….αλλά αποτελούν τα βαρίδια του δημάρχου!

Πότε άραγε σκέφτεται να απαλλαγεί από αυτά τα άτομα ο Νανόπουλος, …όταν περάσουν οι εκλογές; Αφού τα άτομα αυτά δεν υπολογίζουν τις σημαντικές θέσεις που τους έχουν ανατεθεί από τον ίδιο τον δήμαρχο!

Κε Νανόπουλε στην επόμενη ανάρτηση θα κάνουμε συγκεκριμένες αναφορές ατόμων που κατέχουν θέσεις στο δήμο, δεν προσφέρουν και πηγαίνουν όποτε θέλουν στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων! Αυτά τα άτομα δήμαρχε …πότε θα αντιληφθείτε ότι σας είναι «φύρα»; Έχετε σκεφτεί πόσο θα ευνοηθείτε πηγαίνοντας προς τις εκλογές έχοντας απαλλαγεί από αυτά τα άτομα;

Τι περιμένετε δήμαρχε, να τελειώσουν οι εκλογές και μετά να …πάρετε εμπρός; …Πόση υπομονή πια; Δεν βλέπετε δήμαρχε ότι αυτά τα άτομα εκτός ότι εκθέτουν τον εαυτό τους εκθέτουν και εσάς που τους έχετε τοποθετήσει σε σημαντικές θέσεις του δήμου; …Πόση ανοχή ακόμα! Βουίζει η Κόρινθος με τα άτομα αυτά! Λάβετε τα μέτρα σας εγκαίρως …πριν να είναι αργά!

ΣΣ. Σε ότι αφορά εκείνον τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου εφαρμόζει το νόμο σε αυτούς …που το έχουν κάνει σύστημα να απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις του ΔΣ …ή κάνει πως δεν βλέπει; Αν δεν μπορεί να εφαρμόσει το νόμο τότε να το κάνει άλλος που μπορεί. Πρέπει κάποτε να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τους δημοτικούς συμβούλους που λειτουργούν …σαν να είναι στο καφενείο!

Μετά τον Καρασάβα που έφυγε από το συνδυασμό του Νανόπουλου πληροφορούμαστε ότι ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Θ. Κουτσογκίλας. Εξέλιξη αναμενόμενη, αν και άργησε, από τη στιγμή που ο δήμαρχος τον έπαυσε από πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ καθώς σύμφωνα με στελέχη της δημοτικής αρχής υπονόμευε το έργο του δήμου.

Επίσης όπως ακούγεται στην Κόρινθο ο ίδιος ο Κουτσογκίλας έλεγε ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα …λειτουργούσε για λογαριασμό άλλου υποψήφιου της αντιπολίτευσης! Κε Κουτσογκίλα αν είναι έτσι για ποιο λόγο κατείχατε τη θέση του προέδρου του ΚΕΠΑΠ, θέση που σας εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος;

Το θέμα είναι τι ενέργειες θα κάνουν στο εξής όσοι έφυγαν από το συνδυασμό του Νανόπουλου (που μέχρι πρόσφατα κατείχαν σημαντικές θέσεις) …για να μην εκτεθούν περισσότερο! Πολλά ακούγονται…

Κ.Ν