ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Π. Πιτσάκης …πάντως δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον δήμαρχο Κορινθίων!

Σε επιστολή του ο πρόεδρος (από σπόντα) του επιμελητηρίου Κορινθίας Π. Πιτσάκης συγχαίρει τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο για το έργο στην πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» στην Κόρινθο!

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της επιστολής του ο Π. Πιτσάκης αναφέρει:

“Kύριε δήμαρχε δια της παρούσης, θα ήθελα να σας συγχαρώ γιατί χάρη στις δικές σας άοκνες προσπάθειες έπεσε επιτέλους ο φράχτης που ταλαιπώρησε για χρόνια το κέντρο της Κορίνθου και παράλληλα να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση που η πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» καλωσορίζει και πάλι ντόπιους και επισκέπτες στη «καρδιά» της πόλης…».

ΣΣ. Άραγε …τόσο πολύ είχε την ανάγκη ο Π. Πιτσάκης να γράψει αυτή την επιστολή τονίζοντας μόνο τις προσπάθειες του Νανόπουλου; Μας δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά από αυτήν την επιστολή του Π. Πιτσάκη!

Με την ευκαιρία Π. Πιτσάκη …πως πηγαίνουν τα πράγματα στο επιμελητήριο Κορινθίας; Είστε σε θέση να δώσετε λύση στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του νομού γιατί από ότι γνωρίζουμε έχετε χάσει και την πλειοψηφία των συμβούλων …και την ώρα της ψηφοφορίας παρατηρούνται παρατράγουδα!

Τυχαία σας χαρακτηρίζουν άλλα στελέχη του επιμελητηρίου Κορινθίας ως πρόεδρο της μειοψηφίας; (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μας “γοήτευσε” η θητεία του “προέδρου της μειοψηφίας” Π. Πιτσάκη… που έχει και “απαιτήσεις”!”

Κ.Ν