ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Ο Σταυρέλης επιμένει ότι τα οχήματα τα οποία χαρίζει η MOTOROIL να ΔΟΘΟΥΝ στο ΚΤΕΛ και με ΚΟΣΤΟΣ να μεταφέρονται οι πολίτες από τον προαστιακό στο κέντρο της πόλης”!

Από το συνδυασμό του Β. Νανόπουλου στο δήμο Κορινθίων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στο θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας κατέθεσε ο κ. Νανόπουλος  στα πρακτικά τη γνωμοδότηση του δικηγόρου της ΚΕΔΕ που βεβαιώνει ότι είναι νόμιμη η ίδρυση δημοτικής συγκοινωνίας και η σύνδεση του προαστιακού με το κέντρο της πόλης και άλλα σημεία.

Κατέθεσε επίσης τη διαδικασία που έχει προτείνει ο ειδικός νομικός σύμβουλος καθώς και τη βεβαίωση της νομαρχίας ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συγκοινωνία από τον προαστιακό στην Κόρινθο.

Ο κύριος Σταυρέλης  συνέχισε να επιμένει ότι πρέπει το έργο της συγκοινωνίας και τα οχήματα τα οποία μας χαρίζει MOTOROIL να δοθούν στο ΚΤΕΛ  και με κόστος να μεταφέρονται οι πολίτες από τον προαστιακό στο κέντρο της πόλης. Επέμενε δε ότι υπάρχει συγκοινωνία με το ΚΤΕΛ από προαστιακό σε Κόρινθο !!!

Εμείς προτείναμε δωρεάν μετακίνηση από τον προαστιακό στην πόλη και το κόστος των 2 οδηγών που χρειάζονται να καλυφθεί από το δήμο…»