ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο συνδυασμός του Νανόπουλου κατα του Σταυρέλη! -Μίλησαν ευθέως για ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!

Από τον συνδυασμό (Συμμαχία Πολιτών) του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου υπήρξε σκληρή απάντηση στον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας και αρχηγό συνδυασμού, Ν. Σταυρέλη, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του δεύτερου!

Μιλούν για ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ του Σταυρέλη!!!

Μάλλον εκτεθειμένος ο Σταυρέλης σε αυτά που ανέφερε! Σίγουρα η παρακάτω ανακοίνωση του συνδυασμού του Β. Νανόπουλου δεν περνάει ασχολίαστη

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού του Νανόπουλου αναφέρεται:

“Δεν εξαιρείται ο Άσσος από το έργο της άρδευσης.

Προσπάθεια παραπληροφόρησης και τακτική μισής αλήθειας από τον κ.Σταυρέλη.

Το νερό και οι αγρότες δεν είναι πολιτικά εργαλεία λέει ο κ.Σταυρέλης στην τελευταία του ανακοίνωση, είναι εκείνος όμως που πολιτεύεται με τον τρόπο αυτό. Σε μια ακόμα ανακοίνωση του, αρέσκεται στην μισή αλήθεια! Γιατί αυτή τον εξυπηρετεί πολιτικά!

Γνωρίζει ο κ.Σταυρέλης!

Γνωρίζει πολύ καλά πως όσα γράφει δεν ισχύουν! Και όμως δημοσίως τοποθετείται προσδοκώντας τι άλλο, από το πολιτικό όφελος.

Τι δεν λέει ο κ.Σταυρέλης στην ανακοίνωση του; Δεν λέει, αν και το γνωρίζει πολύ καλά από την συνεδρίαση της ΔΕΥΑΚ στην οποία συμμετείχε, πως στο τεχνικό δελτίο του έργου της άρδευσης Άσσου – Λεχαίου και Περιγιαλίου, για μια σειρά από λόγους, η περιγραφή στην πρόταση που κατατέθηκε στο Υπουργείο πρέπει να είναι «Λέχαιο – Περιγιάλι».

Γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους ο κ.Σταυρέλης όπως γνωρίζει πολύ καλά πως ο Άσσος ΔΕΝ εξαιρείται από το έργο! Απλά δεν το λέει!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έχει δεσμευτεί για την επέκταση του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού ώστε να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην άρδευση του ΑΟΣΑΚ . Η δέσμευση του ισχύει στο ακέραιο.

Ας κρατήσει τις αντιπολιτευτικές κορώνες που τόσο αγαπά ο κ.Σταυρέλης. Κρατούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και εργαζόμαστε για να αποδώσουμε σε χρήση τους έργα που έχουν ανάγκη.

Να θυμίσουμε μόνο στον κ.Σταυρέλη πως το έργο που επικαλείται είχε δημοπρατηθεί από το Υπουργείο σχεδόν μια δεκαετία πριν. Η δημοτική αρχή στην οποίαν ο ίδιος μετείχε δεν κατόρθωσε να το υλοποιήσει, ούτε καν να το δημοπρατήσει. Το έχει δημοσίως ο ίδιος παραδεχτεί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τον Μάρτιο του 2021! Το ξεχνά; Σε ένα μόνο σημείο θα συμφωνήσουμε μαζί σας κ.Σταυρέλη. «Οι αγρότες δεν είναι πολιτικό εργαλείο για να παίξουμε μαζί τους», λέτε . Μην παίζετε λοιπόν! Σεβαστείτε τους, λέμε εμείς”

Κ.Ν