ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Πήγε και ο αντιστράτηγος στο κέντρο μεταναστών! -Οι πολιτικοί μας …περιμένουν τους μετανάστες!

Πήγε ο αντιστράτηγος στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο αλλά δεν έκανε καμία δήλωση! Απλά από την αστυνομία έστειλαν το παρακάτω δελτίο τύπου όπου γίνεται γενική αναφορά για τις επισκέψεις του αντιστράτηγου!

Οι μετανάστες από στιγμή σε στιγμή φτάνουν στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο και οι πολιτικοί μας, κυρίως της κυβέρνησης, δείχνουν να…σφυρίζουν αδιάφορα!!! ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! (Κάποιες γενικές δηλώσεις σε μία σύσκεψη με άλλους φορείς είδαμε μέχρι τώρα και τίποτα περισσότερο). Και, το γράφουμε ξανά, οι επιπλέον μετανάστες από στιγμή σε στιγμή φτάνουν στο κέντρο της Κορίνθου…

…Οι Κορίνθιοι πλέον γνωρίζουν τι πολιτικούς έχουν και τι να περιμένουν στο εξής!

Δείτε το δελτίο τύπου της αστυνομίας

«Υπηρεσιακή επίσκεψη πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Βασιλόπουλος στην Κόρινθο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αρχικά επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου,  συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχου Παναγιώτη Πούπουζα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, Αστυνομικό Διευθυντή Χαράλαμπο Τετράδη και τον Διοικητή του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου, Αστυνόμο Α΄ Δημητρίο Τουμπανάκη.

Ακολούθως ο κ. Επιθεωρητής μετέβη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, όπου πραγματοποιήθηκε υπηρεσιακή σύσκεψη με την συμμετοχή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχου Παναγιώτη Πούπουζα, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Τετράδη και του βοηθού του, Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Μπράβου, καθώς και των Διοικητών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης.

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης, ασφαλείας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας/παραβατικότητας, ενώ δόθηκε έμφαση στη διενέργεια καθημερινών στοχευμένων ελέγχων.

Τέλος συνοδευόμενος από τους ανωτέρω υπηρεσιακούς παράγοντες, παρέστη σε διευρυμένη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Κορινθίας, στην οποία συμμετείχαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλειος Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Γκιώνης, ο Δήμαρχος Βέλου- Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπυρίδων Σταματόπουλος, ο Λιμενάρχης Κορίνθου, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Πολυζωίδης, ως εκπρόσωπος του ΟΣΕ, ο υπεύθυνος τεχνικής γραμμής Κορίνθου- Πατρών, Ανδρέας  Λεχουρίτης, ως εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ, ο προϊστάμενος Σπυρίδων Μπότος, ως εκπρόσωπος του Τελωνείου Κορίνθου, ο προϊστάμενος Μιχαήλ Ζαφειρόπουλος.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η ενίσχυση της συνεργασίας με συναρμόδιες Αρχές και Φορείς για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας/παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας», αναφέρεται από την αστυνομία.