ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παναργειακός για Κούγια: “Στις ομάδες που διετέλεσε πρόεδρος στο παρελθόν τις έφερε ένα βήμα πριν τον αφανισμό”!

Η ανακοίνωση από την ομάδα του Παναργειακού (πριν από τρεις μέρες):

“Με έκπληξη παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες την προσπάθεια του προέδρου του Πας Κόρινθος κ. Αλέξιου Κούγια να κάνει το άσπρο μαύρο με ανακοινώσεις, έκτακτη Γ.Σ.,δηλώσεις .

Προφανώς θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις, να μειώσει την πεντακάθαρη νίκη της ομάδας μας , να προσβάλει τον προπονητή μας, να καταφερθεί εναντίον του προέδρου της ομάδας μας κ. Τσιόδρα , εναντίον αξιωματούχων της Επο για να κρύψει τόσο την αγωνιστική γύμνια της δικής του ομάδας (90 λεπτά μία τελική) , όσο και την δική του εισβολή στο τέλος του παιχνιδιού και την προσπάθεια του να κατεβάσει το σορτς του διαιτητή Πουλόπουλου.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να προσπαθεί να προσβάλλει ανθρώπους, αξίες, το σωματείο μας .

Για τον Παναργειακό είναι τιμή αξιωματούχοι της Επο να έρχονται να παρακολουθούν αγώνες στο γήπεδο μας και να τους φιλοξενούμε ,όπως μπορεί να γίνει σε οποιoδήποτε γήπεδο.

Αγωνιστικά ευτυχώς υπάρχει βίντεο που δείχνει ποια ήταν η καλύτερη ομάδα, το ότι έληξε 1-0 ήταν τυχαίο γεγονός, 5-0 έπρεπε να ήταν το σκορ βάσει ευκαιριών και παρουσία ομάδας στο γήπεδο, ίσως έτσι δεν θα σας έφταιγε ο διαιτητής.

Κύριε Κούγια ούτε γκολ σας ακυρώθηκε, ούτε φάσεις ανακόπηκαν ως οφσάιντ, γιατί δεν κάνατε φάσεις, το πέναλτι ήταν πεντακάθαρο δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς ποδοσφαιριστής σας, όλοι το είδαν,ακόμα και οι περίπου 200 φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα σας, δεν ήταν παραπάνω ( θα σας στείλουμε τη φωτογραφία να τους μετρήσετε), οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σε ξεχωριστή κερκίδα χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Εσείς που είδατε “ζούγκλα ” ?

Προφανώς ήσασταν σε άλλο γήπεδο και ήρθατε στο τέλος για να κάνετε επίθεση στο διαιτητή, να βρίζετε και να απειλείται όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα την διαιτητική τριάδα, να επιτίθεσται στο κ. Διακοφώτη με ακατανόμαστες εκφράσεις όπως είδαμε όλοι σε βίντεο που έπαιξαν όλες αυτές τις ημέρες.

Ο Παναργειακός τις δέκα αυτές αγωνιστικές αδικήθηκε, αλλά ποτέ δεν καταφέρθηκε με ανακοινώσεις εναντίον της διαιτησίας, αλλά μέσα από την αυτοκριτική και την σκληρή δουλειά προσπαθεί να ξεπεράσει τα πάντα και να βελτιώνεται αγωνιστικά.

Ως διοίκηση θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο πρόεδρος μας Σταύρος Τσιόδρας απουσίαζε στο εξωτερικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και διαψεύδουμε τις δήλωσεις του κ. Κούγια ότι ήταν μαζί με τον κ. Διακοφώτη, γιατί η παραπληροφόρηση δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Προς ενημέρωση όλων ο κ. Διακοφώτης παρακολούθησε το παιχνίδι στο μπουθ και στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε στον ίδιο χώρο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Σιδέρης Βασίλειος

Κλείνοντας ο Παναργειακός είναι κατά τέτοιων συμπεριφορών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα μας και καταγγέλλει την είσοδο και τις ενέργειες του πρόεδρου του ΠΑΣ Κόρινθος κ. Κούγια κατά του διαιτητικής τριάδας όπως και την συμπεριφορά εναντίον του μέλους της Επο κ. Διακοφώτη ενώπιον πλήθους κόσμου.

Η φιλοξενία του Παναργειακού ήταν είναι και θα είναι για όλες τις ομάδες άριστη και υποδειγματική γεγονός που αποδεικνύεται από τα ευχαριστήρια που λαμβάνουμε από τα φιλοξενούμενα σωματεία.

Ελπίζουμε το σωματείο σας να ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία που είχε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου”.

Και η τελευταία ανακοίνωση της ομάδας του Παναργειακού (πριν από μία μέρα):