ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πασχαλινή μουσική εκδήλωση

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται:

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦ. ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αγαπητοί μας Χριστιανοί, με ευκαιρία την επερχόμενη Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα η Ι. Μητρόπολη μας διοργανώνει επίκαιρη Εκδήλωση, την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου. Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος ομιλία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σκοπέλου κ. Νικόδημο με θέμα: «ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ».

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίοι θα αποδοθούν από την Παιδική – Γυναικεία Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως μας «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ», υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας-Παταπίας Μήτρου και την Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του Προέδρου και χοράρχη κ. Βασιλείου Κουφογιάννη.

Η προσέλευση και η συμμετοχή σας στην Εκδήλωση αυτή θα συντελέσει τα μέγιστα για την κατάλληλη πνευματική σας προετοιμασία εν όψει των κοσμοσωτηρίων εορτών των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας».