ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τα ασύρματα σημεία πρόσβασης είναι…

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Την δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν, ελεύθερη και σε υψηλές ταχύτητες πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσωασύρματου δικτύου WiFi, έχουν πλέον οι δημότες και οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου της πόλης της Κορίνθου, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί σταδιακά η Δημοτική Αρχή με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου μας.

«Η εικόνα του δήμου αλλάζει. Γίνεται σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη μέσα από έργα και παρεμβάσεις που εξυπηρετούν πολίτες και επιχειρήσεις» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην παρουσίαση του δικτύου σήμερα το μεσημέρι, ανακοινώνοντας την λειτουργία του δικτύου στο κέντρο της Κορίνθου αλλά και τον σχεδιασμό για την επέκταση του ευρύτερα του κέντρου αλλά και σε σημεία αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Tο ΝΕΟ ασύρματο δίκτυο WiFi στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου περιλαμβάνει 10 σημεία πρόσβασης (access points) και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ασύρματων Ευρυζωνικών Δικτύων WiFi4EU.Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών κατόπιν της σύνδεσης τους στην πύλη εισόδου WiFi4EU και την εμφάνιση της σελίδας  www.korinthos.gr

Τα ασύρματα σημεία πρόσβασης είναι:

►Πεζόδρομος Εθν. Αντιστάσεως:

4 ασύρματα σημεία πρόσβασης

►Πεζόδρομος Ερμού:

3 ασύρματα σημεία πρόσβασης

►Πεζόδρομος Κολοκοτρώνη:

3 ασύρματα σημεία πρόσβασης…»

Το δίκτυο είναι στην διάθεση όλων από την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020…».