ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Που οδηγήθηκαν οι 2 ΑΝΗΛΙΚΟΙ που προφυλακίστηκαν για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης μαθήτριας…

“Τρέχουν οι εξελίξεις για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης μαθήτριας μέσα στο σχολείο της. Ανάστατη η Κόρινθος και η εκπαιδευτική κοινότητα από τις καταγγελίες.

Σε κέντρο κράτησης νέων οδηγήθηκαν οι 2 από τους 5 ανήλικους που κατηγορούνται για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης μαθήτριας. Πρόκειται για τα δύο παιδιά, που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Τα άλλα 3 αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Οι καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν στο σχολείο της Κορίνθου, κρατούν ανάστατη ολόκληρη την πόλη. Με την 14χρονη να βρίσκεται όπως λέει η μητέρα της, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και να προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Η σύλληψη των αγοριών ηλικίας από 13 έως 16 ετών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου. Παράλληλα συνελήφθησαν και οι 5 γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο aftodioikisi.gr

Όπως είχαμε ΑΜΕΣΑ γράψει στην korinthiannews.gr την προηγούμενη εβδομάδα προφυλακίστηκαν περίπου στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης οι δύο από τους πέντε μαθητές της απόπειρας βιασμού της 14χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο της Κορίνθου.

Οι δράστες ήταν 2 Έλληνες, 2 Αλβανοί και ένας αθίγγανος.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ο αθίγγανος και ο ένας Έλληνας!

ΣΣ. Επανερχόμαστε σε ανάρτηση της περασμένης εβδομάδας, που πρώτα έγραφε η korinthiannews.gr, με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους μαθητές της απόπειρας βιασμού της 14χρονης μαθήτριας

Κ.Ν