ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Προκαλεί ο Νανόπουλος! -Τι αναφέρει για τον Πνευματικό και τους μετανάστες…

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με ενέργειες του δήμου, με υπεύθυνη και σοβαρή στάση αντιμετωπίστηκε το ζήτημα της ανοιχτής δομής μεταναστών, δεν μεταφέρθηκαν νέοι μετανάστες σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα της Κορίνθου, υπήρξαν επαφές στα αρμόδια Υπουργεία και αποτελεσματική κινητοποίηση της αρχής. Αίτημα του Δήμου παραμένει η  διασπορά σε όλες τις πόλεις. Και η Κλειστή και η Ανοιχτή Δομή ξεκίνησαν επί των ημερών του κ.Πνευματικού…».

ΣΣ. …Τι μας λέτε κε Νανόπουλε! Επι θητείας δικής σας πάντως μπήκαν οι πρώτοι μετανάστες, της ανοιχτής δομής, στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου. Εκεί δεν σας είδαμε κε Νανόπουλε να αντιδράτε δυναμικά, βάζοντας απορριμματοφόρα στις εισόδους του πρώην στρατοπέδου …κτλ!

Μπορείτε επίσης να μας εξηγήσετε την παρακάτω δήλωση που κάνατε: “…Με ενέργειες του δήμου, με υπεύθυνη και σοβαρή στάση αντιμετωπίστηκε το ζήτημα της ανοιχτής δομής μεταναστών…”.

Πως αλήθεια αντιμετωπίστηκε το ζήτημα της ανοιχτής δομής μεταναστών κε Νανόπουλε;

Από τότε που ήρθαν οι μετανάστες στην ανοιχτή δομή, στον πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου, μέχρι και σήμερα σας βλέπουμε …σχετικά ήρεμο! Θεωρείτε ίσως σωστό και ωραίο να υπάρχουν επιπλέον μετανάστες χωρίς να φυλάσσονται στο κέντρο της Κορίνθου δίπλα από τα σπίτια! Μην το αγγίζετε αυτό το θέμα κε Νανόπουλε γιατί θεωρούμε εκτίθεστε ανεπανόρθωτα στα μάτια των δημοτών σας!

Επίσης αν, λέμε αν, θεωρείτε τώρα ότι με μία κινητοποίηση που κάνατε στον Ισθμό έχοντας πάρει μαζί και τα απορριμματοφόρα του δήμου καταφέρατε να αποτρέψετε να έρθουν και άλλοι μετανάστες στην πόλη της Κορίνθου (στα ξενοδοχεία της πόλης), σας λέμε… μην βιάζεστε να το πανηγυρίσετε! Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι να τελειώσει η θητείας σας στο δήμο …και τότε το ξανασυζητάμε!

Σε ότι αφορά τώρα τους τρεις Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ Ταγαρά, Δήμα και Σούκουλη, …καμία ΔΥΝΑΜΙΚΗ αντίδραση! …Απλοί παρατηρητές τη στιγμή που το πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου έχει γεμίσει με μετανάστες!!! Πολύ περισσότερο ότι επι θητείας τους (και θητείας της ΝΔ) δημιουργήθηκε και η ανοικτή δομή στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

…Συνεχίστε έτσι!