ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ο Νανόπουλος τον Σταυρέλη να απαντήσει για το συνδυασμό του!!! -Ερωτήσεις “φωτιά” του δημάρχου! -Ο Σταυρέλης δεν απαντάει!!!

Σε ένα μέρος των δηλώσεων- ανακοίνωσης του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου στον Β. Ταγαρά που γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δηλώσεις “κόλαφος” του Νανόπουλου για τον Ταγαρά! -Που ανέφερε ότι ήταν ΚΑΛΟΣ και που ΚΑΚΟΣ, τι είπε για …κάποιες ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και για την ΣΥΝΕΠΕΙΑ του!!!), ο δήμαρχος Κορινθίων βάζει “φωτιά” με τις ερωτήσεις στον Ν. Σταυρέλη σε ότι αφορά τον συνδυασμό του δεύτερου!!!

Πιο χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος:

“Εγώ σέβομαι την ψήφο, την εμπιστοσύνη των πολιτών, υπηρετώ τους πολίτες και δεν εξυπηρετώ επιχειρηματικά  συμφέροντα  και το πληρώνω το τίμημα εν γνώσει μου .

Εγώ δημιουργώ έναν ομοιογενή  συνδυασμό τη συμμαχία πολιτών με νέα πρόσωπα μαζί με το βασικό κορμό της Συμμαχίας Πολιτών .

Αντιθέτως ο κ. Σταυρέλης δημιουργεί έναν ετερόκλητο συνδυασμό με όποιον πρόθυμο υπάρχει αρκεί να του φέρει ψήφους χωρίς να εξετάζει το ποιόν του.

Εγώ δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω καταδικασμένο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, οπλοφορία, οπλοχρησία ,ξυλοδαρμό κλπ. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης ;

-Εγώ δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω στο συνδυασμό μου κατηγορούμενο για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο και οικονομικά εγκλήματα. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;

-Εγώ δεν έχω βασικό υποστηρικτή καταδικασμένο για πειρατεία διαδικτύου  μεγάλης έκτασης , μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;”

Ο Νανόπουλος έχει αποδείξει ως τώρα όταν λέει κάτι δημόσια και μάλιστα προκαλεί κάποιον για να απαντήσει δεν το κάνει τυχαία!

Ο Σταυρέλης ως τώρα συνηθίζει να “ανανεώνει” το συνδυασμό του με τους “δυσαρεστημένους” του Νανόπουλου (αυτούς δηλαδή που παραιτήθηκαν ή ανάγκασε ο δήμαρχος σε παραίτηση)! Το ότι πηγαίνουν τα άτομα αυτά στον Σταυρέλη, το έχουμε γράψει ξανά, θεωρούμε ότι “χαντακώνουν” τον συνδυασμό του ιδίου!

Τώρα αν υπάρχουν και υποψήφιοι στο συνδυασμό του Σταυρέλη έχοντας έστω ένα από τα τρία ερωτήματα που αναφέρει παραπάνω ο Νανόπουλος τότε ο υποψήφιος δήμαρχος (ο Σταυρέλης) θα έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση! Δεν συζητάμε τι θα γίνει αν και τα τρία παραπάνω ερωτήματα αφορούν το συνδυασμό του Σταυρέλη!

ΣΣ. Για την ώρα κρατάμε τα παραπάνω καυτά ερωτήματα …και το ότι μέχρι και σήμερα ο Σταυρέλης δεν έχει στείλει μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ως απάντηση για να ξεκαθαρίσει τη θέση του (τη στιγμή μάλιστα που στέλνει ανακοινώσεις για ένα σωρό άλλα θέματα)!!! Πλέον υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά…

Κ.Ν