ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πρόκληση! -Στο γραφείο του δημάρχου μπαινοβγαίνουν χωρίς μάσκες αγνοώντας τα μέτρα ασφαλείας!!! (φωτο)

Ακόμα και στο γραφείο του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου μπαινοβγαίνουν άτομα τα οποία δεν φορούν μάσκα (υποτίθεται ότι τουλάχιστον σε κλειστούς χώρους οι μάσκες είναι απαραίτητες)!!!

Στο γραφείο του δημάρχου Β. Νανόπουλου δεν φαίνεται να λαμβάνεται και πολύ υπόψη αυτό αφού έφτασαν στο σημείο να στέλνουν και δελτία τύπου με φωτογραφίες που βγάζουν χωρίς να φορούν μάσκα!!!

Προφανώς αυτά τα μέτρα ισχύουν μόνο για τους πολίτες και όχι για τον δήμαρχο Κορινθίων ο οποίος πάλι αγνόησε πριν λίγους μήνες τα μέτρα ασφαλείας για ένα άλλο θέμα, όπου υπήρχαν και εκεί φωτογραφίες και εξαιτίας αυτών (των φωτογραφιών) έγινε ΕΔΕ σε ανώτερο αξιωματικό της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας (έχουμε κάνει σχετική ανάρτηση) και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα αυτής της ΕΔΕ …για να συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας!

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και στη συνέχεια το δελτίο τύπου του δήμου Κορινθίων που μας εστάλησαν τη Δευτέρα το πρωί!!!

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

«Ενεργή προς όφελος των πολιτών είναι πλέον η σύμβαση διανομής τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, ΤΕΒΑ, για τους δικαιούχους που πληρούν κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια στους 6 δήμους της Κορινθίας . Η σύμβαση ύψους 2,3 εκ ευρώ , μετά την ολοκλήρωση των δικαστικών διαδικασιών, υπεγράφη τη Δευτέρα το πρωί από τον Δήμαρχο Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας κ.Ηλία Κακογιάννη.

Το πεδίο εφαρμογής του ΤΕΒΑ εξειδικεύεται στην Ελλάδα μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ I) και υλοποιείται μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων.

Ο Δήμος Κορινθίων είναι ο επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης στην Π.Ε Κορινθίας για την εφαρμογή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής υλοποιώντας αφενός την διανομή και αφετέρου υποστηρικτικές δράσεις και μέτρα (ΣΥΥ) τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων του προγράμματος.Η διανομή θα ξεκινήσει σύντομα και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για τις ακριβείς μέρες και ημερομηνίες με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο».

Αυτούσιο το δελτίο τύπου της 8ης Φεβρουαρίου 2021!

ΣΣ. Τις μάσκες γιατί τις έχετε κε δήμαρχε, …για να στολίζουν τα γραφεία; Ή μήπως σας έχει πει κανείς ότι υπάρχει νόμος που να επιτρέπει τη μη χρήση μάσκας για φωτογραφίσεις, συζητήσεις και υπογραφές μέσα σε κλειστούς χώρους;

Δήμαρχε με τέτοιες φωτογραφίες τι παράδειγμα δείχνετε προς τα έξω;

Δήμαρχε βγείτε μετά να πείτε στους δημότες για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνετε λόγω του κορονοϊού!

Αν φτάσατε στο σημείο δήμαρχε να στέλνετε (προφανώς κατα λάθος) στα ΜΜΕ και φωτογραφίες για τα μέτρα που δεν λαμβάνετε, …αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται γενικότερα στο γραφείο σας!

Εδώ δεν υπάρχουν ευθύνες;

Φώτης Νικολακόπουλος