ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σημερινή ανακοίνωση από τη ΔΕΥΑΚ: Σε ποιες κοινότητες θα μπερδεύεται το νερό της Στυμφαλίας με τις τοπικές γεωτρήσεις και ποιες περιοχές θα έχουν μόνο νερό από γεωτρήσεις!

Από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου ανακοινώνεται:

«Σας ενημερώνουμε ότι,  λόγω της παρατεταμένης ζέστης και της αυξημένης  κατανάλωσης νερού, από  τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 17-7-2024, η υδροδότηση των Τ.Κ. Λουτρών Ωρ. Ελένης, Αλμυρής, Κατακαλίου  της Δ.Ε. Σαρωνικού και  Τ.Κ. Σοφικού και Κόρφου της Δ.Ε. Σολυγείας του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων  θα γίνεται με νερό από τις τοπικές γεωτρήσεις σε ανάμειξη με νερό Στυμφαλίας.

Οι Τ.Κ. Γαλατακίου και Ρητού θα υδροδοτούνται από τις τοπικές τους γεωτρήσεις.

Το νερό  θα θεωρείται μη  πόσιμο, κατάλληλο για οποιαδήποτε άλλη οικιακή χρήση.

Μόλις επανέλθει η υδροδότηση των περιοχών αποκλειστικά με νερό των πηγών Στυμφαλίας,  θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να μην γίνεται σπατάλη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στη συνεργασία σας».

ΣΣ. Επανερχόμαστε σε ανάρτηση της Τρίτης με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε ποιους οικισμούς η υδροδότηση θα γίνεται με νερό από τις τοπικές γεωτρήσεις σε ανάμιξη με το νερό Στυμφαλίας! -Τι δεν μας είπαν… και ξαναγράφουμε:

Στις βρύσες των κατοίκων θα φτάνει νερό Στυμφαλίας με νερό γεωτρήσεων! Δεν θεωρούμε ότι θα ακουστεί ωραία στους κατοίκους των παραπάνω οικισμών! Επίσης ποιο θα είναι το ποσοστό της ανάμιξης δεν μας είπαν!

Κ.Ν