ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στόχος της ενημέρωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων, των προκλήσεων και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται στον ΦΟ.Δ.Σ.Α.

Αναφέρεται από τον ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου:

“Ο ΦΟ.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου δια του Προέδρου του κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη σας προσκαλεί σε ενημέρωση σχετικά με την “Μελέτη Οργάνωσης και λειτουργίας του ολιστικού συστήματος χωριστής συλλογής ΑΣΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Κορίνθου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλείου.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων, των προκλήσεων και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται στον ΦΟ.Δ.Σ.Α.

Η παρουσία σας θα συμβάλει ουσιαστικά στη διάδοση της έγκυρης πληροφόρησης και στην ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τον Φορέα Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων”.