ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνάντηση Νανόπουλου με τους διευθυντές των μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης -Τι ζήτησαν οι διευθυντές…

«Την ευκαιρία να ενημερώσει εκτενώς για την δυνατότητα χρήσης του φυσικού αερίου ως εναλλακτική μορφή καύσιμου στα σχολεία του δήμου Κορινθίων, είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην διάρκεια της συνάντησης του με τους διευθυντές των Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην μετατροπή των συστημάτων και στην επιλογή που θα έχουν τα σχολεία,  στην μείωση κόστους σε ένα περιβάλλον ενεργειακής κρίσης και στην χρηματοδότηση του προγράμματος σε ποσοστό 100% από το Υπουργείο.

Οι κύριοι Διευθυντές υποδέχτηκαν θετικά την εξέλιξη και ζήτησαν η παρέμβαση να ξεκινήσει «περιφερειακά» όπου και οι ανάγκες θέρμανσης είναι μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας απ ότι στα σχολεία της πόλης. Ο Δήμαρχος άκουσε, ευκαιρία της συνάντησης και ζητήματα που άπτονται των σχολείων και παρέμβασης του δήμου, ζητήματα που ενδελεχώς είχαν συζητηθεί νωρίτερα με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής κ.Τάσο Ταγαρά, όπως άλλωστε συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι συναντήσεις μεταξύ των διευθυντών και της επιτροπής πραγματοποιούνται από το 2019 με συνέπεια και έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο την καταγραφή των θεμάτων που αφορούν τις σχολικές μονάδες αλλά και την επίλυσή ή δρομολόγησή τους. Η συνεργασία άλλωστε είναι εκείνη που αποτελεί την βάση για το όποιο καλό αποτέλεσμα! Παρούσα στην συνάντηση και η Αντιδήμαρχος κ.Μαρίνα Ραντίτσα», αναφέρεται από το δήμο Κορινθίων