ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τα μαθήματα ζωής συνεχίζονται στο θεατράκι του δημαρχείου  

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται:

Τα μαθήματα ζωής συνεχίζονται στο θεατράκι του Δημαρχείου  

Την τεράστια ανταπόκριση των δημοτών βρήκε η πρωτοβουλία υλοποίησης δωρεάν μαθημάτων Α΄Βοηθειών του δήμου Κορινθίων . Το πρόγραμμα hope ξεκίνησε και υλοποιείται από τις 30 Ιουνίου με την πολύτιμη και καθοριστική συνδρομή της κ.Στέλλας Μαυροειδή η οποία είναι διασώστρια ΕΚΑΒ και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και βεβαίως του ΕΚΥΖ το οποίο παραχωρεί στα μαθήματα το εκπαιδευτικό υλικό.  

Πλέον των 60 ατόμων έχουν ως ώρας εκπαιδευτεί, το δεύτερο μάθημα υλοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ακολουθεί το τρίτο στις 17 Ιουλίου.  

Στόχος είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων μιας ασφαλούς κοινότητας με πολίτες ενημερωμένους και εκπαιδευμένους σε απλές οδηγίες υποστήριξης ζωής οι οποίες μπορεί να φανούν σωτήριες.  

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ζήλο την προσφορά μας ,διότι, η ικανοποίηση και η χαρά να προσφέρεις είναι η μεγαλύτερη ευλογία» αναφέρει η κ.Μαυροειδή.  

Στα μαθήματα παρευρίσκεται και ο δήμαρχος Κορινθίων σημειώνοντας την σπουδαιότητα όχι μόνο της γνώσης που παρέχεται αλλά της διάθεσης με την οποίαν οι Κορίνθιοι ανταποκρίνονται, διάθεση η οποία δείχνει το νοιάξιμο για το συνάνθρωπο σε εποχές πολλαπλής κρίσης.  

Οι εγγραφές συνεχίζονται, δηλώστε την συμμετοχή σας στέλνοντας emal με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] . 

Sms επιβεβαίωσης θα σας ενημερώσει για την ημέρα και ώρα του μαθήματος σας”.