ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τελικά ήταν μία καλή “απολογία” του Νανόπουλου!

…Τι το ήθελε ο Νανόπουλος να κάνει απολογισμό του έργου του! …Τα ακούει από παντού! Πλέον αυτό που αναφέρθηκε σε πρόσφατη ανάρτηση στην korinthiannews.gr ότι περισσότερο …με απολογία θύμιζε, συζητιέται όλο και περισσότερο στην Κόρινθο! Οι Κορίνθιοι θεωρούμε ότι δεν πείστηκαν από το έργο του Β. Νανόπουλου.

Έφτασε στο σημείο και ο τέως δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός να μιλάει για απολογία αντι για απολογισμό!

Δείτε τι ανέφερε ο τέως δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός:

ΣΣ. Κε Νανόπουλε στην “απολογία” σας, ή απολογισμό όπως τον θεωρείτε εσείς, ξεχάσατε να βάλετε και ότι δοκιμάσατε την υπομονή των Κορίνθιων δημοτών όταν τους αφήνατε για ώρες χωρίς νερό τη στιγμή που ήταν σε έξαρση ο κορονοιός (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: “…Τα κατάφεραν στην Κόρινθο! Έμεινε από νερό η πόλη τη στιγμή που βρίσκεται σε έξαρση ο κορωνοϊός πανελλαδικά! -Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση…”

-Κε Νανόπουλε ίσως εσείς τα βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά! Επίσης εσείς μπορεί να θεωρείτε επιτυχία τη συνεργασία σας με τον Π. Καλλίρη (!!!) και επιτυχία το να μοιράζετε αντιδημαρχίες σε στελέχη άλλων συνδυασμών!!! Για ρωτήστε όμως και τους Κορίνθιους πως βλέπουν το …όποιο έργο σας τέλος πάντων! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Αναμένουμε με αγωνία και τον απολογισμό σας το 2021! Ελπίζουμε και τότε να μην μας θυμίζει αντι για απολογισμό απλά …μία καλή απολογία!

-Για να μην παρεξηγηθούμε σε ότι αφορά τον Α. Πνευματικό, γράφουμε ΤΕΩΣ δήμαρχος, καθώς θεωρούμε ότι έκανε τον κύκλο του, κούρασε τους Κορίνθιους και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να εκλεγεί ξανά δήμαρχος!

Φώτης Νικολακόπουλος