ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τι ανέφερε ο Πλατής στην ανακοίνωσή του;

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Πλατής που είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Π. Καλλίρη (στις περασμένες εκλογές δηλαδή ήταν ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ του Νανόπουλου) και απλά συνεργάστηκε αυτή την τετραετία με τον συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου.

Έκανε δηλαδή αυτό που έκαναν και τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης του Καλλίρη που συνεργάστηκαν με τη δημοτική αρχή του Νανόπουλου! Απλά σταμάτησαν τη συνεργασία τους με τον Νανόπουλο. Όμως το κακό για κάποιους είναι ότι κράταγαν τη θέση τους και το μισθό τους μέχρι την τελευταία στιγμή αντί να παραιτηθούν πιο πριν!!! Και αφού κράτησαν τη θέση τους λίγο πριν τις εκλογές άφησαν αιχμές κατα του Νανόπουλου …ίσως γιατί έπρεπε κάτι να πουν! Βουίζει πλέον η Κόρινθος με κάποια από τα στελέχη ΑΛΛΩΝ συνδυασμών που συνεργάστηκαν με τον Νανόπουλο και κράταγαν τη θέση τους μην τη χάσουν, απλά την άφησαν μία ανάσα πριν τις εκλογές!

Ο λόγος που αναφέρει παρακάτω ο Πλατής που τον οδήγησε στην απόφασή του πραγματικά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε όποιον τη διαβάζει σχετικά με τις προθέσεις του!!!

Πείραξαν άραγε τόσο πολύ τον Πλατή αυτά που ανέφερε ο Νανόπουλος …για άλλους; Κάτι …δεν μας κολλάει!!!

Τελικά ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις του Πλατή δεν τις γνωρίζουμε! Αναρωτιόμαστε πλέον σοβαρά αν βρει και ο ίδιος πολιτικό “καταφύγιο” στο συνδυασμό του Σταυρέλη ο οποίος συνηθίζει να “ανανεώνεται” με τους δυσαρεστημένους του Νανόπουλου!!! Αναμένουμε και θα επανέλθουμε…

Η ανακοίνωση του Σ. Πλατή:

Κ.Ν