ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τι γίνεται εδώ; -17 χιλιάδες ευρώ για δυο μέρες στην οικογενειακή επιχείρηση υποψήφιας στις δημοτικές εκλογές με τον Ν. Σταυρέλη!!!

…Τι γίνεται στο δήμο Κορινθίων; 17 χιλιάδων ευρώ για δυο μέρες στην οικογενειακή επιχείρηση υποψήφιας στις δημοτικές εκλογές με τον Ν Σταυρέλη;

Θεωρούμε τη δαπάνη απαράδεκτα υψηλή και αδικαιολόγητη εκτός και αν καλύπτει και άλλες υπηρεσίες προεκλογικές, αναφέρει ξεκάθαρα ο Β. Νανόπουλος!

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Ν. Σταυρέλης έχουν κάτι να απαντήσουν;

Αφήνουμε τα σχόλια στους δημότες του δήμου Κορινθίων…

Από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων Β. Νανόπουλο αναφέρεται:

“Η φωτιά στο Σοφικό έσβησε , στο ταμείο του δήμου Κορινθίων τώρα αρχίζει

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εκφράζει τις ευχαριστίες προς όλους, όσες και όσους συμμετείχαν στην κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς στο Σοφικό , πυροσβέστες, εθελοντές, υπηρεσιακούς παράγοντες και πολίτες .

Στη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής ψηφίσαμε τις δαπάνες για προμήθεια νερού και τροφής για τους εθελοντές και πυροσβέστες παρότι η πυροσβεστική υπηρεσία και η περιφέρεια είχαν καλύψει τη σχετική ανάγκη όπως προβλέπεται.

Καταψηφίσαμε την πληρωμή για μια υδροφόρα και ένα σκαπτικό μηχάνημα συνολικού ύψους 17 χιλιάδων ευρώ για δυο μέρες στην οικογενειακή επιχείρηση υποψήφιας στις δημοτικές εκλογές με τον κ Σταυρέλη. Για την επιτήρηση αρκούν οι υδροφόρες του δήμου και της περιφέρειας. Θεωρούμε τη δαπάνη απαράδεκτα υψηλή και αδικαιολόγητη εκτός και αν καλύπτει και άλλες υπηρεσίες προεκλογικές .

Οι υδροφόρες του δήμου είχαν οι περισσότερες βλάβη είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος , γιατί δεν έχουν συντηρηθεί;

Η καταβολή των επιχορηγήσεων στους συλλόγους εθελοντών γιατί δεν έγινε ακόμα;

Η διάνοιξη των αντιπυρικών ζωνών έγινε κυρίως από τα μηχανήματα του στρατού, γιατί δεν αξιοποιήθηκαν τα μηχανήματα έργου του δήμου όπως γινόταν στο παρελθόν;

Ποιος επέβλεψε και παρέλαβε την εκτέλεση της ανάθεσης στον εργολάβο;”

Κ.Ν