ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τι δήλωσε ο δήμαρχος για τον νέο αντιδήμαρχο…

Από το δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται:

“Νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας ο Παναγιώτης Καρσιώτης

Καθήκοντα αντιδημάρχου αναλαμβάνει στο δήμο Κορινθίων, με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ.Παναγιώτης Καρσιώτης.

Η απόφαση (ΑΔΑ: 6ΣΙΣΩΛ7-Δ0Ν) δημοσιεύθηκε στις 20.3.2023. Οι αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται στο νέο Αντιδήμαρχο είναι:

Α)της Υπηρεσίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, όπως αυτές αναλυτικά αναγράφονται στο άρθρο 11 παρ. 4 εδ.2 του ΟΕΥ καθώς και στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων και

Β)του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας), όπως αυτές αναλυτικά αναγράφονται στο άρθρο 15 παρ. 1 εδ. 2 του ΟΕΥ καθώς και στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.
Η θητεία του Αντιδημάρχου ορίζεται έως και τις 31.12.2023.

«Η συνέπεια, η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Παναγιώτη Καρσιώτη ως άνθρωπο και ως αιρετό. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία του στα καθήκοντα που σήμερα αναλαμβάνει ως αντιδήμαρχος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος”.