ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τι λείπει ακόμα από το κέντρο μεταναστών;

“Η σορός μιας απανθρακωμένης νεκρής γυναίκας που μεταφέρθηκε από ιδιώτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το πτώμα ενός απανθρακωμένου παιδιού που έβγαλαν μέσα σε μια κουβέρτα πρόσφυγες και μετανάστες από το τμήμα του καταυλισμού που κάηκε στην κάτω πύλη του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των όσων συνέβησαν στον καταυλισμό της Μόριας από τις 5 το απόγευμα.

Για άγνωστους λόγους, γύρω στις 5 το απόγευμα ξέσπασαν δυο φωτιές. Μια σε ελαιοκτήματα έξω από τον καταυλισμό, περί τα 400 μέτρα από τις σκηνές στον εξωτερικό χώρο του ΚΥΤ και μια στη «ζώνη 4», όπου σε διώροφους οικίσκους διαμένουν κυρίως Αφρικανοί.

Κι ενώ η φωτιά στα ελαιοκτήματα σβήστηκε πολύ γρήγορα, η φωτιά στους οικίσκους του ΚΥΤ επεκτάθηκε και κατέκαψε μεγάλο τμήμα του όλου χώρου. Το σβήσιμο της δε έγινε μετ’ εμποδίων. Μάλιστα, οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το μέτωπο δεχόμενοι επίθεση από εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι κατέστρεψαν τουλάχιστον δυο πυροσβεστικά οχήματα…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων χθες σε αθηναικά ΜΜΕ

Απευθυνόμαστε στους τρεις βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Ταγαρά, Δήμα, Σούκουλη και τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο …που συνεχίζουν να “ανέχονται” αυτή την κατάσταση με τους επιπλέον μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου.

Αν συμβούν ανάλογα περιστατικά στο κέντρο – έκτρωμα στην Κόρινθο (φωτιές…κτλ) αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για εσάς; ‘Ηδη οι Κορίνθιοι άρχισαν να αγανακτούν με την στάση που δείχνετε ως τώρα (…απλοί παρατηρητές στο μείζον πρόβλημα).

Τα φαγητά στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο καταλήγουν στα σκουπίδια!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο:

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: …Άλλοι δεν έχουν να φάνε- Δείτε που καταλήγει το φαγητό των μεταναστών στο κέντρο της Κορίνθου! (φωτο…”

Κ.Ν