ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τι να κάνει και ο πρόεδρος!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Κορινθίων Γ. Παπαβενετίου αλήθεια είναι ότι δείχνει να καταβάλλει προσπάθεια για να διατηρηθεί η συνεδρίαση (του δημοτικού συμβουλίου) σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αλλά κάποιοι εκεί στο δημοτικό συμβούλιο έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι βρίσκονται …σε καφενείο!

…Τι να κάνει και ο πρόεδρος! Πετάει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος …ότι του έρθει στο κεφάλι, “τα παίρνει” ο άλλος και γίνεται της…

ΣΣ. Και κάτι τελευταίο σε ότι αφορά τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος για την ώρα μας είναι αρκετά συμπαθής, σε σχέση με άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Κάποιες στιγμές μας περνάει την εικόνα σαν να “απολογείται” στον δήμαρχο για την στάση που κρατάει στο δημοτικό συμβούλιο!

Γενικά τώρα: Ένας πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οφείλει να κρατάει τις ισορροπίες στο δημοτικό συμβούλιο για όλους τους δημοτικούς συμβούλους και όχι να λαμβάνει υπόψη τις όποιες υποδείξεις του δημάρχου!

Γιατί απλά ένας πρόεδρος του ΔΣ ΔΕΝ είναι πρόεδρος της εκάστοτε δημοτικής αρχής αλλά ΟΛΩΝ των δημοτικών συμβούλων, πλειοψηφίας και μειοψηφίας! Οφείλει να παίρνει τη ΔΙΚΑΙΗ απόφαση για ΟΛΟΥΣ τους δημοτικούς συμβούλους.

…Αυτά ως μία μικρή σημείωση