ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τι ψηφίζουν άραγε; -“Η καταψήφιση αυτής της πρότασης είναι επιεικώς απαράδεκτη!”

Είναι από τις φορές που δεν μπορεί να αντιληφθεί εύκολα κάποιος το σκεπτικό του συνδυασμού του Ν. Σταυρέλη στο δήμο Κορινθίων!

Το θέμα είναι να γίνεται εποικοδομητική αντιπολίτευση για τα θέματα του δήμου και όχι η αντιπολίτευση …για την αντιπολίτευση!

Πολύ περισσότερο όταν οι αποφάσεις αφορούν σχολεία!

Παρακάτω η δήλωση του Μ. Κλεπετσάνη …βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

“Δήλωση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Κορινθίων για την αρνητική ψήφο της παράταξης “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” στο κονδύλι που αφορούσε τα σχολεία στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ  

Πρόεδρος Α΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής δήμου Κορινθίων: «Απαράδεκτη η καταψήφιση του κονδυλίου για τα σχολεία» 

Για την κάθε μορφή εξουσίας η αντιπολίτευση είναι όχι απλώς απαραίτητη αλλά «εκ των ων ουκ άνευ»! Ο ρόλος της πρέπει να είναι ακριβώς η παρέμβαση για την αποφυγή τυχόν αυθαιρεσιών της συμπολίτευσης για το καλό όλων των δημοτών!

Όμως η καταψήφιση ενός αιτήματος για την παροχή κονδυλίου περι βελτίωση των συνθηκών του σχολικού περιβάλλοντος είναι απλώς αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!!

Το σχολείο και τα παιδιά μας και όσοι τα υπηρετούν είτε διδάσκοντες είτε θεσμικοί παράγοντες πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα σύσσωμης της Δημαρχιακής εξουσίας συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Διότι όσοι ασχολούνται με τα παιδιά που είναι το μέλλον όλων μας επιτελούν έργο ΠΝΟΗΣ!!!!

Και η καταψήφιση αυτής της πρότασης από ανθρώπους που λογικά θα πρέπει να νοιάζονται εξίσου, είναι επιεικώς απαράδεκτη”, αναφέρεται από το δήμο Κορινθίων”

Κ.Ν