ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το αποφασίζουμε και διατάζουμε του δημάρχου! -…Ότι να΄ναι με τις επιχορηγήσεις στους συλλόγους!!! -Το άλλο πρόσωπο που έδειξε ο Σταυρέλης σε συνεδρίαση του ΔΣ (βίντεο)

…Το άλλο πρόσωπο που έδειξε ο Σταυρέλης σε συνεδρίαση του ΔΣ!!!

Θα αναφέρουμε σήμερα κάτι το οποίο έγινε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πριν λίγες μέρες σε ότι αφορά την “νέα” συμπεριφορά του δημάρχου Κορινθίων Ν. Σταυρέλη, η οποία ομολογουμένως ξάφνιασε τους δημοτικούς συμβούλους και σίγουρα θα ξαφνιάσει και όσους δουν το παρακάτω βίντεο!

Πάμε λοιπόν…

Γίνεται συζήτηση για επιχορήγηση των συλλόγων

Και πολύ σωστά αναφέρει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινιων Β. Νανόπουλος (στο 1:50:10): “Δεν έχουμε εισήγηση”

Και με στιλ “αποφασίσουμε και διατάζουμε” ο Ν. Σταυρέλης (1:50:18) αναφέρει στη συνέχεια: “Λοιπόν δεν υπάρχει εισήγηση και ούτε θα υπάρχει!!! Εδώ θα ακούτε ονόματα (!!!), αξιολογούμε αιτήσεις…κτλ (!!!)…”

…Και συνεχίζει ο Σταυρέλης να αναφέρει συλλόγους και χρήματα!

…Τι μας λέει δηλαδή ο δήμαρχος; Ότι στο συμβούλιο θα ακούγονται ονόματα συλλόγων και θα αποφασίζουν χωρίς να υπάρχουν εισηγήσεις ώστε να ψάχνεται περισσότερο το θέμα;

Στο 1:53:20 εύστοχα ο Νανόπουλος αναφέρει: “Κε πρόεδρε (του δημοτικού συμβουλίου) δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ο δήμαρχος, ότι δεν θα παίρνετε εισηγήσεις! …Τι θα πει αυτό; Αυτά που μας είπε τώρα (για τους συλλόγους) θα μπορούσαμε να τα έχουμε και γραπτώς. Όπως έχουμε εισηγήσεις για όλα τα θέματα να έχουμε εισηγήσεις και για τις επιχορηγήσεις συλλόγων. Πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος για να δούμε ότι τα χρήματα που δίνονται σε έναν σύλλογο είναι για το σκοπό που το έχει ζητήσει ο σύλλογος”

Και στη συνέχεια παίρνει το λόγο ο δήμαρχος και σε ένα σημείο απευθυνόμενος στον Νανόπουλο του λέει: “Γιατί δώσατε ποτέ εσείς εισηγήσεις;”

Και να του απαντάει ο Νανόπουλος: “Πάντα”

Και στη συνέχεια εκτός εαυτού ο Σταυρέλης λέει στον Νανόπουλο: “Βρε μη μιλάς…”

Του λέει ο Νανόπουλος: “Μην μιλάτε έτσι εγώ δεν σας μιλάω έτσι”

Με τον Σταυρέλη να συνεχίζει: “Δεν σου αρέσει ο τρόπος, αυτός είμαι τι να κάνω”!!!

Δείτε τον διάλογο από το 1:53:20 έως 1:55:15:

…Καινοτομίες στο δήμο Κορινθίων! Θα δίνουν χρήματα σε συλλόγους χωρίς να υπάρχουν εισηγήσεις! Και σε ότι αφορά τον δήμαρχο θα μιλάει με αυτό τον τρόπο του στιλ “αποφασίζω και διατάζω” στους δημοτικούς συμβούλους;

Αυτές τις θεωρούμε ακραίες και απαράδεκτες συμπεριφορές (για να μην γράψουμε κάτι άλλο) που ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέπονται από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου! Διαφορετικά αν μιλάνε όλοι όπως ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ το δημοτικό συμβούλιο θα γίνει …καφενείο ή ακόμα χειρότερο αρένα!

Αφήνουμε τα σχόλια στους Κορίνθιους πολίτες οι οποίοι βλέπουν …και ένα άλλο πρόσωπο του δημάρχου που ίσως μέχρι σήμερα δεν το γνώριζαν!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση στις αρχές του έτους: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Χάνει τον έλεγχο; -…Επιτίθεται τώρα και στα ΜΜΕ ο Σταυρέλης;

Κ.Ν