ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το βίντεο …που εκθέτει τον Σταυρέλη! -Ο “νέος” που …προσπαθεί να φανεί ωραίος, …αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! -ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ο Νανόπουλος, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ο Σταυρέλης!

Είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια είναι περιττά καθώς μία εικόνα …μιλάει από μόνη της!

Απλά στην παρακάτω περίπτωση το βίντεο …μιλάει από μόνο του!

Θα δείτε στο παρακάτω βίντεο τον δήμαρχο Κορινθίων Ν. Σταυρέλη να κάνει “βαρύγδουπες” δηλώσεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ λαμβάνει υπόψη αυτά που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ του έθεσε ο πρώην δήμαρχος Β.Νανόπουλος!

Αφορά τις μειώσεις που ήθελε να κάνει στη ΔΕΥΑΣ ο Σταυρέλης και έδειχνε ότι έχει εμπιστευτεί απόλυτα (!!!) αυτά που τον έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες του, αφήνοντας μάλιστα αιχμές στον Νανόπουλο που προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η απόφαση που θα πάρουν θα ακυρωθεί καθώς δεν έχουν λάβει υπόψη κάποια σοβαρά πράγματα!!!

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Ο Σταυρέλης …πιάνεται αδιάβαστος ενώ από την άλλη φαίνεται ότι ο Νανόπουλος είναι γνώστης σοβαρών θεμάτων και δεν λέει πράγματα στον αέρα!

Γιατί πολύ απλά ακύρωσε την απόφαση της δημοτικής αρχής του Σταυρέλη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση!!!

Και είναι να αναρωτιέται κανείς πως θα διοικηθεί ο δήμος τα επόμενα χρόνια;

Δείτε προσεχτικά στο παρακάτω βίντεο τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 19 Φεβρουαρίου 2024 από το 1:43:00 όταν ο Νανόπουλος εξηγούσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι υπάρχει πρόβλημα και στη συνέχεια στο 01:50:25 έως το 1:54:33 τι έλεγε ο Σταυρέλης:

Από το συνδυασμό του Β. Νανόπουλου στο δήμο Κορινθίων αναφέρεται:

«Άκυρη η απόφαση της ΔΕΥΑΚ και του δήμου Κορινθίων για μείωση τελών ύδρευσης. Η αποκεντρωμένη αυτοδιοίκηση ακύρωσε  την αριθμ. 112/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων αναφορικά με την «Έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ περί μείωσης τελών ύδρευσης », (ΑΔΑ : ΨΡΛ6ΟΡ1Φ-Ι5Υ)

Αν ο κ Σταυρέλης είχε ακούσει τις επισημάνσεις του Βασίλη Νανόπουλου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 19.2.24 και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήξεραν πως πρέπει να ψηφίζουν δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα (δείτε σχετικά το βίντεο της συνεδρίασης στο 1:43:00) 

Τώρα είναι απαραίτητη επανάληψη της διαδικασίας ΣΩΣΤΑ όμως»

Για υπενθύμιση δείτε τι γράψαμε την Τρίτη όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“Κόλαφος” η απόφαση της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Πελοποννήσου σε αυτά που αποφάσισε η δημοτική αρχή του Ν. Σταυρέλη …περί μείωσης των τελών ύδρευσης!

Αν θυμόμαστε καλά ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος είχε προειδοποιήσει τον σημερινό δήμαρχο για την απόφαση που πήραν ότι …δεν στέκει! Αλλά από ότι φαίνεται κανένας δεν έλαβε υπόψη αυτά που τους έλεγε ο πρώην δήμαρχος!

Ο Νανόπουλος συμφώνησε με την μείωση των τελών αλλά έλεγε ότι πρέπει να υπάρχει από το νόμο η μελέτη κόστους βιωσιμότητος, …κάτι που δεν υπήρχε!

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα σήμερα;

Με απόφασή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση (στις 15 Μαρτίου 2024) αναφέρει:

“Απ ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Ακυρώνουμε την αριθμ. 112/2024 απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου Κορινθίων αναφορικά με την «Έγκριση απόφασης του ∆ιοικητικού Συμβουλίου της ∆ΕΥΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ περί μείωσης τελών ύδρευσης », για τους λόγους που αναφέρονται στο ανωτέρω σκεπτικό μας”.

Τώρα τι θα απαντήσει η δημοτική αρχή του Σταυρέλη και ο ίδιος ο δήμαρχος για αποφάσεις που παίρνουν και στη συνέχεια ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ;

Θα υπάρξει άραγε συνέχεια ακυρώσεων και άλλων αποφάσεων που έχουν ήδη πάρει;

…Έτσι θα υλοποιούν τις τυχόν προεκλογικές υποσχέσεις“;

Η απόφαση “κόλαφος” της Αποκεντρωμένης Διοίκησης: