ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το είπε και το κάνει πράξη! -Ο Νανόπουλος κρατάει τα βασικά στελέχη, …απομακρύνει τα “βαρίδια” και ανανεώνει το ψηφοδέλτιο με νέα πρόσωπα! -Ποιοι είναι οι υποψήφιοι που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα!

‘Όταν άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι γεμίζουν το ψηφοδέλτιό τους με αυτοδιοικητικά πρόσωπα που μέχρι τώρα αλλάζουν τους συνδυασμούς σαν τα πουκάμισα και που έχουν κυριολεκτικά κάψει το χαρτί τους στην κοινωνία, ο Νανόπουλος κρατάει τα βασικά στελέχη που έχει, “ξεφορτώνεται”… τα βαρίδια (η αλήθεια είναι ότι του έχουν απομείνει κανα δύο ακόμα!) και ανανεώνει το συνδυασμό του με άτομα που θέτουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ υποψηφιότητα. Το είχε δεσμευτεί αυτό ο Νανόπουλος και το βλέπουμε να το κάνει πράξη! Και αυτό συζητιέται όλο και περισσότερο προς τα έξω!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου:

“Πράξη συνεχίζει να κάνει την δέσμευση του για ανανέωση ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Οι Κορίνθιοι ανταποκρίνονται στο ευρύ κάλεσμα που ο Δήμαρχος απηύθυνε στις 22 Ιανουαρίου από το δημοτικό θέατρο Κορίνθου για συστράτευση προς όφελος του δήμου Κορινθίων. 6 νέοι υποψήφιοι ανακοινώνονται σήμερα. Κορίνθιοι και Κορίνθιες που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο αλλά και στα έργα του δημάρχου τα 3,5 αυτά χρόνια έναν άνθρωπο και μια φιλοσοφία προσφοράς!

«Η ανταπόκριση των πολιτών και η συμμετοχή τους ως υποψήφιοι στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι η μεγάλη απόδειξη των όσων ως δημοτική αρχή πράττουμε τα 3,5 αυτά χρόνια. Συνεχίζουμε υποδεχόμενοι στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κορίνθιες και Κορίνθιους που θέλουν να δουν τον τόπο τους να προοδεύει, να εξελίσσεται και να πρωταγωνιστεί. Να είναι ένας τόπος που αξίζει να μείνεις, να δημιουργήσεις, να εργαστείς. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Κ.Ν