ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το θράσος 28χρονου ΡΟΜΑ! -Πως συνελήφθη με τα κλοπιμαία- Στο στόχαστρο των δραστών εργοστάσιο ανακύκλωσης ηλεκτρικών ειδών στους Α.Θεοδώρους…

Αρχικά να γράψουμε ότι πρόκειται για επιτυχία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν επ΄αυτοφώρο στην Κόρινθο τον 28χρονο ΡΟΜΑ μετά την κλοπή που διέπραξε μαζί με άλλους ΡΟΜΑ συνεργούς του.

Να αναφέρουμε επίσης το θράσος του ΡΟΜΑ-δράστη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr …έκανε βόλτα με τα κλοπιμαία πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι που ήδη είχε αφαιρέσει από αποθήκη σπιτιού!

Από ότι προέκυψε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της korinthiannews.gr, οι ΡΟΜΑ είχαν πραγματοποιήσει κλοπές και σε εργοστάσιο ανακύκλωσης ηλεκτρικών ειδών στους Αγ.Θεοδώρους.

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνελήφθη, την Τετάρτη το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με δύο ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας 21 και 25 ετών, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν από αποθήκη ατόμου, -1- ηλεκτρικό πατίνι, -1- αλυσοπρίονο και -5- κιλά χαλκό, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 13.3.2023 έως την 18.3.2023, διέπραξαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα αυτής σε επιχειρήσεις, όπου αφαίρεσαν κλιματιστικές μονάδες. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου».

Κ.Ν