ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τόσο τους υπολογίζουν; -Εικόνα διάλυσης στη ΔΕΥΑΚ και οι αγρότες …αφημένοι στην τύχη τους! -Ενάμιση μήνα και δεν έχουν πάρει καν απόφαση…

Στη συνέντευξη τύπου που παρεχώρησαν την Τρίτη το πρωί οι αρχηγοί των συνδυασμών της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων, Νανόπουλος, Πρωτοπαπάς και Γκουριώτης όπου “άδειασαν” εκ νέου τον πρόεδρο του ΔΣ Κορινθίων Γ. Παπαβενετίου, ο Β. Νανόπουλος βρήκε την ευκαιρία θίγοντας ένα θέμα που “καίει” τους αγρότες της περιοχής και η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΚ όχι μόνο δεν έχουν βρει ακόμα λύση …αλλά δεν απαντούν κιόλας!

Σε δηλώσεις του ο Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ένα από τα σοβαρά προβλήματα του δήμου είναι η διάλυση της ΔΕΥΑΚ. Το είπα πρόσφατα ότι με τις οργανωτικές αλλαγές που έκανε εκεί ο κ. Στυαρέλης και με τον τρόπο που λειτουργεί για 9 μήνες, που είναι διοίκηση, δεν υπάρχει σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει την διαχείριση της τριτοβάθμιας επεξεργασίας του νερού.

Από τις 13 Αυγούστου και μετά έχει χαλάσει η αντλία για να μπορέσουν να πάρουν οι αγρότες που έχουν μεγάλη ανάγκη το νερό για να ποτίσουν τα χωράφια τους και τώρα 1,5 μήνα δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφαση για να δώσουν το μηχάνημα για να τακτοποιηθεί. Αυτό είναι εικόνα διάλυσης”.

Είναι απορίας άξιο πως η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΚ δεν έχουν λύσει αυτό το θέμα που αφορά τους αγρότες! Η ολιγωρία αυτή της δημοτικής αρχής φτάνει στα όρια τους αγρότες! Εκτός του ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση (εδώ δεν έχουν πάρει ακόμα απόφαση όπως αναφέρεται παραπάνω), μετά τα όσα ακούστηκαν τελευταία, δεν βγάζουν μία ανακοίνωση από το δήμο ή τη ΔΕΥΑ να ενημερώσουν τουλάχιστον τους αγρότες τι συμβαίνει!!!

Το θέμα αναφέρθηκε πάλι πρόσφατα (δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στα όριά τους οι αγρότες! -Το νερό πάει στη θάλασσα αντι για τα κτήματά τους και στη δημοτική αρχή…πέρα βρέχει! -Τι συμβαίνει από τον Αύγουστο…) και …δεν ίδρωσε έστω το αυτί της δημοτικής αρχής να απαντήσει τουλάχιστον!!! Και οι αγρότες …περιμένουν!

Λύση δεν βρίσκετε τόσο καιρό, απαντήσεις δεν δίνετε, τι ακριβώς κάνετε; Αν δεν μπορείτε …μήπως να παραιτηθείτε;

Αυτό επιδιώκει άραγε η δημοτική αρχή του Σταυρέλη;

Κ.Ν