ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Υπουργέ η αστυνομία εφαρμόζει το νόμο ΣΕ ΟΛΟΥΣ ή όχι; -Γνωρίζετε τι συνέβη με τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας; (φωτο)

-“Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και πρέπει να εφαρμόζεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Πέρασε ένας μήνας από την κηδεία των περίπου 1000 ατόμων στην Κόρινθο.

Τα κρούσματα κορονοίου αυξάνονται σταθερά, καθημερινά και ανησυχητικά στην Κόρινθο (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση)

Κλείνουν και δημόσιες υπηρεσίες!

Δεν ξέρουμε αν αυτά τα κρούσματα έχουν αυξηθεί (και αν ναι πόσο) με αυτά που συνέβησαν στην κηδεία αλλά το θέμα είναι …ποιοι έχουν ευθύνες!

Ο νόμος στο συγκεκριμένο γεγονός ΔΕΝ εφαρμόστηκε. Το κράτος …έκλεισε τα
μάτια!

Ποιος όμως είναι αυτός που καλείται να εφαρμόσει το νόμο και να
προστατεύσει τη δημόσια υγεία; Η απάντηση είναι μία. Η Ελληνική Αστυνομία
και κατ’ επέκταση ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής.

Ο Χ. Τετράδης τι ακριβώς έκανε στην κηδεία; Έκανε τη δουλειά του, …παρίστανε τον τελετάρχη ή κάτι άλλο; Ακόμα και ως ιδιώτης να βρέθηκε εκεί δεν παύει να είναι ο αστυνομικός διευθυντής. …Του άρεσε αυτή η εικόνα με τόσο κόσμο, …τον έναν σχεδόν πάνω στον άλλον, μεταξύ αυτών μάλιστα αρκετοί να μην φορούν και μάσκες; Και στην τελική …τι παράδειγμα δείχνει στους πολίτες;

Δείτε την φωτογραφία:

Ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας Χ. Τετράδης είναι ο πρώτος (με γκρι σακάκι και μαύρο παντελόνι) από αριστερά στη φωτογραφία και από πίσω πλήθος πολιτών …ο ένας πάνω στον άλλον!

Σε προηγούμενο άρθρο μας τον είχαμε καλέσει να αναλάβει την ευθύνη του ή
να απαντήσει. Δεν το έκανε.

Ίσως έφτασε η στιγμή να στείλουμε το εν λόγω δημοσίευμα και τις φωτογραφίες (έχουμε και άλλες) στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας!

Και τότε τι θα πει ο Χ. Τετράδης; …Ότι δεν είδε, …δεν άκουσε, …ή δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ;

Οι συνέπειες του νόμου πρέπει να είναι ίδιες για όλους. Στην περίπτωση του
Χ. Τετράδη …τι προβλέπεται άραγε από το υπουργείο;

Αναμένουμε και τώρα απάντηση από τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας. Το οφείλει στους Κορίνθιους που καθημερινά καρδιοχτυπούν …λόγω της πανδημίας! Αν δεν το κάνει θα απευθυνθούμε στο υπουργείο και τον Μ. Χρυσοχοίδη. Την απάντηση που θα λάβουμε από εκεί θα δημοσιεύσουμε και στην ιστοσελίδα μας!

Γιατί όπως είναι γνωστό: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…

Ο Χ. Τετράδης τι ακριβώς κάνει εδώ; …Δεν βλέπει τι γίνεται πίσω του;

…Υπουργέ τι συμβαίνει στην Κορινθία; Θεωρούμε ότι αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα της κατάστασης, λόγω και της πανδημίας.

Εξάλλου έχετε και προσωπική άποψη αφού εντός της εβδομάδας βγάλατε τη σχετική ανακοίνωση:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την πρώτη ανάρτηση μας με τίτλο: “Η κηδεία στην Κόρινθο …με τον έναν πάνω στον άλλον! …Ποιος θα απαντήσει στους Κορίνθιους;”

Σε αυτή την ανάρτηση (παραπάνω link) υπάρχουν πολλά ερωτηματικά! Το ένα αφορούσε τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας Χ. Τετράδη και σήμερα κάναμε αναλυτική αναφορά. Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα εξίσου σοβαρά σε αυτή την ανάρτηση που θα κληθούν και άλλοι να απαντήσουν! Και το κυριότερο, πως μαζεύτηκε τόσος κόσμος την ημέρα εκείνη; Υπήρχε κάποια ανακοίνωση και από που;

Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε αυτό που αναφέραμε σε προηγούμενή μας ανάρτηση: “Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και πρέπει να εφαρμόζεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! Και άλλοι Κορίνθιοι έχασαν αυτό το διάστημα (της πανδημίας) δικούς τους ανθρώπους (ανεξαρτήτου ηλικίας) και στην κηδεία βρέθηκαν μετρημένα άτομα, δηλαδή μόνο οι συγγενείς, τηρώντας το νόμο!Στην Κόρινθο ο ένας …ήταν πάνω στον άλλον! Εδώ δεν υπάρχει αδικία; Γι΄ αυτό και επιμένουμε. Είπαμε ότι κάποιοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις αργά ή γρήγορα…”

Κ.Ν