ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Ωραία το πάνε εκεί στη διώρυγα! -Τι δεν μας είπαν! -Τι γίνεται και με τις δύο γέφυρες! -Οι δύο ανακοινώσεις μέσα σε μία εβδομάδα!

Από τη διώρυγα της Κορίνθου ανακοινώνεται: “Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου ενημερώνει ότι το απόγευμα του Σαββάτου και περί ώρας 17.00, κατά την διαδικασία της βύθισης της γέφυρας Ποσειδωνίας, προκλήθηκε μηχανολογική βλάβη στον ηλεκτροκινητήρα σε ένα από τα βαρούλκα ανύψωσης.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο σημείο το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας και επιχειρεί την αποκατάσταση της βλάβης.

Διευκρινίζουμε ότι η συγκεκριμένη βλάβη προκαλείται μόνο κατά την διαδικασία της βύθισης με κλειστές μπάρες και  απαγόρευση της κυκλοφορίας και σε καμία περίπτωση σε κατάστασης ηρεμίας και κυκλοφορίας οχημάτων. 

Η  Εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων θερμά τους χρήστες της γέφυρας και τους κατοίκους της  περιοχής για την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνει ότι  καταβάλλονται προσπάθειες για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση της βλάβης”.

ΣΣ. Δεν μας είπαν όμως πότε θα λειτουργήσει κανονικά η γέφυρα και αν η συντήρηση γινόταν κανονικά!

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι την περασμένη μόλις εβδομάδα η ίδια εταιρεία ζήτησε και την κατανόηση των κατοίκων για την γέφυρα από την άλλη πλευρά στα Ίσθμια (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΙΣΘΜΙΑ: Νέα ταλαιπωρία για τους κατοίκους!- Τους ευχαριστούν για την κατανόησή τους!

…Ωραία το πάνε εκεί στη διώρυγα! ‘Οταν δεν υπάρχουν κατολισθήσεις χαλάνε οι γέφυρες! Για να δούμε τι άλλο θα συμβεί…

Κ.Ν