ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 148.831 ευρώ για αθλητικούς χώρους

«Τις μικρές, αλλά ουσιαστικές, καθημερινές ανάγκες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κορινθίων εξυπηρετεί η προμήθεια ύψους 148.831 ευρώ, που ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Οι παρεμβάσεις αφορούν σειρά έργων και εξοπλισμών που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των αθλητικών χώρων του Δήμου:

  • Δημοτικό Κολυμβητήριο Κορίνθου: Προβλέπεται νέο θερμομονωτικό κάλυμμα για την πισίνα, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες θερμότητας, καθώς και υποβρύχια σκούπα για τον καθαρισμό των δεξαμενών. Εγκρίθηκε επίσης η προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα αποτελεσμάτων, απαραίτητου για τη χρονομέτρηση στους αγώνες κολύμβησης.
  • Γήπεδο Εξαμιλίων: Τοποθετείται νέα μεταλλική κερκίδα 146 θεατών, βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση του κοινού.
  • Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και Γήπεδο Συνοικισμού: Αντικαθίστανται τα παλαιά στέγαστρα αναπληρωματικών, με νέα για 10 θέσεις σε κάθε γήπεδο.
  • Γήπεδο Αντισφαίρισης (Τένις) ΔΑΚ Κορίνθου: Προβλέπεται νέο στέγαστρο αναπληρωματικών για 6 θέσεις και αντικατάσταση των καθισμάτων διαιτητών (δύο σκάλες).
  • Κλειστά Γυμναστήρια Κορίνθου, Λεχαίου και Χιλιομοδίου: Αντικαθίστανται οι παλαιοί ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων στα δύο πρώτα, ενώ τοποθετείται νέος πίνακας για πρώτη φορά στο κλειστό του Χιλιομοδίου…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από το δήμο Κορινθίων