ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη 22χρονος Ρουμάνος για διακίνηση ναρκωτικών-Τι βρέθηκε στο πατάκι του οχήματος -Τι βρέθηκε στα σπίτια στον Συνοικισμό και στην Κυραβρύση

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου είχαν πληροφορίες ότι ένας 22χρονος Ρουμάνος κάνει διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που έγινε αρχικά στο όχημά του διαπιστώθηκε ότι είχε κάτω από το πατάκι 2,2 γραμμάρια χασίς.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια έκαναν έλεγχο στα σπίτια που διαμένει, στον Συνοικισμό Κορίνθου και στην Κυραβρύση και κατάσχεσαν επιπλέον ποσότητες χασίς 193 γραμμαρίων!

Τι αναφέρει το αστυνομικό δελτίο τύπου

«Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -193,5- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και τρίφτης κάνναβης.

Τέλος, κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και  όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -65- ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών»

Κ.Ν