“Κόλαφος” η ανάρτηση Κορίνθιου ΓΙΑΤΡΟΥ για τους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου…

Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε ότι αφορά τον κορονοϊό έχουν πλέον αρχίσει να αμφισβητούνται όλο και περισσότερο από τους πολίτες!

Εδώ έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε κάποιες περιοχές αυστηρά lock down ενώ παράλληλα επιτρέπουν να είναι ο ένας επιβάτης …πάνω στον άλλον στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) στην Αθήνα! Αυτό είναι ΜΟΝΟ ένα μικρό παράδειγμα για το μπάχαλο που γίνεται με τις αποφάσεις που παίρνουν!

Αυτά πάλι που λένε για τις μάσκες και τον εμβολιασμό, που τον θεωρούν απαραίτητο, ενώ το εμβόλιο έγινε μέσα σε λίγους μόλις μήνες, δημιουργούν όλο και περισσότερες επιφυλάξεις σε όλους για το τι συμβαίνει πραγματικά.

Τραγικός είναι και ο ρόλος των ΜΜΕ στο θέμα των μέτρων δημιουργώντας το κλίμα τρομοκρατίας στους πολίτες, αφού είναι γνωστό ότι λαμβάνουν και ένα σωρό χρήματα για να το κάνουν.

Έχει σημασία όμως τι γράφει και ένας Κορίνθιος γιατρός για όλα αυτά που συμβαίνουν!

Δείτε την ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο facebook από τον συνταξιούχο πλέον γιατρό και πρώην διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κιάτου Τ. Χωρέμη:

ΣΣ. Όταν τα παραπάνω γράφονται από έναν σοβαρό γιατρό, πολύ γνωστό στους Κορίνθιους, είναι φυσικό να δημιουργούνται ερωτηματικά και προβληματισμοί στους πολίτες…

Nα υπενθυμίσουμε κλείνοντας ότι η korinthiannews.gr -ένα μεγάλο επαρχιακό ΜΜΕ με χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά- δεν πήρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από την λίστα Πέτσα καθώς ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ διαφήμιση για τον κορονοϊό!!! Τη στιγμή που σχεδόν όλα τα ΜΜΕ “σκύβουν” το κεφάλι για να πάρουν χρήματα από την πίτα της διαφήμισης (λίγα ή πολλά το καθένα) υπάρχουν και κάποιοι που αυτά τα χρήματα τα ΑΓΝΟΟΥΝ (θεωρούμε ότι τόσα χρήματα που έπεσαν στα ΜΜΕ αν είχαν δοθεί στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους)

Και πήραν διαφήμιση επαρχιακά ΜΜΕ που έχουν το 1/3 των επισκέψεων της korinthiannews.gr! Κάποια άλλα μάλιστα επαρχιακά ΜΜΕ για να …τραβήξουν αναγνώστες (δικαιολογώντας την ύπαρξή τους) αναγκάζονται να γεμίζουν τις ιστοσελίδες τους με θέματα από όλη την Ελλάδα που ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ από μεγάλα ΜΜΕ!