Κόρινθος: “Ψάρευα και βρήκα τη γυναίκα… -Στην αρχή νόμιζα πως κάποιος…”

“Με διεισδυτική ματιά σε λεπτομέρειες που κανείς πριν δεν πρόσεξε, η εκπομπή έκανε  την ανατροπή.

Ένα από τα ερωτήματα που έκαιγαν τους συγγενείς της Αναστασίας Κόλλια ήταν πως εξέπεμψε το κινητό της τηλέφωνο από την περιοχή της Καισαριανής μία μέρα μετά την εξαφάνιση της,  ενώ η ίδια είχε εντοπιστεί νωρίτερα νεκρή σε παραλία κοντά στα Ίσθμια.

Όπως αποκάλυψε το «Τούνελ» ένα ανθρώπινο λάθος του συζύγου της έστρεψε αρχικά την έρευνα σε άλλη κατεύθυνση. Ο ίδιος όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της συγχυσμένος καθώς ήταν,  δήλωσε κατά ένα νούμερο λάθος το κινητό της τηλέφωνο. 

Τελικά όπως προέκυψε από την έρευνα, το κινητό που έδωσε σήμα από την περιοχή της Καισαριανής,  δεν ανήκε στην άτυχη πολύτεκνη μητέρα.

Παραμένει όμως αναπάντητο το ερώτημα, τι ώθησε την Αναστασία Κόλλια 51 χρόνων,  να φύγει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν από το σπίτι της στην Αγριλιά Αχαΐας την Πέμπτη  13 Ιουνίου και λίγο αργότερα να  κάνει ανάληψη  πεντακοσίων ευρώ. 

Τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της έλαβαν από την ίδια το πρωί που εξαφανίστηκε δύο παράξενα μηνύματα στα οποία δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση. Έγραφε ότι «έκανε κάτι κακό και πρέπει να δώσει ένα τέλος…»

Από το στούντιο του «Τούνελ» ο γιος και η κόρη της απηύθυναν δραματική έκκληση σε όποιον πιθανά τη συνάντησε, να τους βοηθήσει να φωτίσουν το σκοτάδι που την κατάπιε.

Η κόρη της Αθανασία Κόλλια, ανέφερε:

«Ψάξαμε το ενδεχόμενο αν χρωστούσε κάπου, ψάξαμε όλο το σπίτι,  δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο. Πήγαμε στα ΚΤΕΛ της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά ούτε κι εκεί βρήκαμε άκρη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έστειλε αυτά τα μπερδεμένα μηνύματα ενώ δεν φαινόταν να την απασχολεί κάτι…».

Προθανάτιες κακώσεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της άτυχης μητέρας, εντοπίστηκαν θανατηφόρες κακώσεις σε όλο της το σώμα. Το πλήθος των προθανάτιων κακώσεων αποκλείει το ενδεχόμενο να έπεσε από μικρό ύψος. Αυτές μπορεί να προκλήθηκαν από την πτώση στο νερό ή σε βράχια. Δεν αποκλείεται όμως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και από παράσυρση από αυτοκίνητο. Ο θάνατος της προήλθε λίγες ώρες πριν βρεθεί στη θάλασσα. Περισσότερες απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Κόρινθος: Ψάρευα και βρήκα τη γυναίκα…

Το «Τούνελ» εντόπισε τον ψαρά που βρήκε το άψυχο σώμα της άτυχης μητέρας κοντά στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της.

«Ήταν εννέα και μισή το πρωί . Ήμουν μέσα στη θάλασσα σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από την ακτή, στην ευθεία της διώρυγας. Είχα πάει να ρίξω τα δίχτυα μου και ξαφνικά είδα ένα σώμα ημίγυμνο. Στην αρχή νόμιζα πως κάποιος κολυμπούσε και κοιτούσε με μάσκα το βυθό. Σύντομα όμως κατάλαβα πως ήταν  πτώμα, γυρισμένο ανάποδα. Χωρίς να χάσω χρόνο ειδοποίησα την Άμεση Δράση. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και παρατήρησα πως το άψυχο σώμα  είχε παρασυρθεί από το ρεύμα του Ισθμού στο σημείο που το εντόπισα. Στο δεξί πόδι της σορού υπήρχε μια κοκκινίλα, σαν γρατζουνιά ή χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάσυρση του πτώματος έγινε σε μια άκρη της παραλίας , ενώ στον τόπο βρέθηκαν αστυνομικοί και άνδρες του λιμενικού που πραγματοποίησαν έρευνες.

«Η περιοχή μας μαστίζεται από παραβατικά στοιχεία. Εγώ πιστεύω πως μπορεί κάποιος να την έριξε από τον ισθμό. Φαινόταν σαν να είχε πνιγεί εκείνη την ημέρα…», τόνισε ο μάρτυρας.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν κλήθηκε να καταθέσει…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο anikolouli.gr