Λίγο πριν τις εκλογές ο δήμαρχος “θυμήθηκε” το λιμάνι του Κιάτου!!!- Η απίστευτη ανακοίνωση!

Επειδή εκλογές έρχονται και κάποιοι …έχουν συνηθίσει μόνο τότε να θυμούνται την παραλιακή του Κιάτου κάνουμε την παρακάτω αναφορά

Συνέβη πριν λίγους μήνες αλλά αξίζει να το αναφέρουμε για να “φρεσκάρουμε” τη μνήμη των Σικυώνιων ψηφοφόρων!

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος μάλλον …κάνει πλάκα στους δημότες λίγο πριν τις εκλογές! Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την ανακοίνωση που έβγαλαν και ανέφεραν πριν λίγο καιρό για την επίσκεψη στο υπουργείο ναυτιλίας …για να μιλήσουν για τις τουριστικές αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμένα Κιάτου!!!

…Και όμως έβγαλαν ανακοίνωση για το ότι απλά μίλησαν για το λιμάνι του Κιάτου και την ανάπτυξή του!

Τόσα χρόνια που είναι δήμαρχος στο Κιάτο δεν αντιλήφθηκε ότι χρειάζεται να αναπτυχθεί το λιμάνι και μαζί όλη η παραλιακή τόσων χιλιομέτρων που είναι αφημένη στην τύχη της; …Τώρα θυμήθηκαν το λιμάνι του Κιάτου; …Τόσα χρόνια τι έκαναν; Και τώρα έβγαλαν ανακοίνωση για μία επίσκεψη στο υπουργείο όπου ΜΟΝΟ συζήτησαν για την ανάπτυξη του λιμανιού!!!

Και τώρα Σ. Σταματόπουλε θεωρείτε ότι πείσατε τους Σικύωνιους της παραλιακής και του Κιάτου ότι ενδιαφέρεστε για την περιοχή; Γιατί μάλλον ούτε τον εαυτό σας δεν έχετε πείσει, …δεν μιλάμε για τους Σικυώνιους!

Αυτά τα “κόλπα” του δημάρχου για αρκετά χρόνια έπιαναν! Τώρα όχι! Τώρα ο δήμαρχος θα έρθει γενικά αντιμέτωπος με τις ψεύτικες υποσχέσεις του…

Διαβάστε και την ανακοίνωση από το δήμο για την επίσκεψη στο υπουργείο ναυτιλίας πριν λίγο καιρό όταν ακόμα η Μ. Σούκουλη ήταν σύμβουλος του πρωθυπουργού:

«Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων Βασίλη Τσατσάνη και τον αντιδήμαρχο Σικυωνίων Βασίλη Αλεξόπουλο. Στη συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη εξετάστηκαν οι τουριστικές αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμένα Κιάτου. Ειδικότερα, ερευνήθηκαν οι πιθανοί τρόποι χρηματοδότησης προκειμένου να ολοκληρωθεί η β΄ φάση κατασκευής του καταφυγίου τουριστικών σκαφών.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων επεσήμανε, κατά την διάρκεια της συνεργασίας με τον Υπουργό, τον πολυσχιδή ρόλο και την κομβική θέση του λιμένα Κιάτου, καθώς και τις δυνατότητες που έχει να αποτελέσει πόλο τουριστικής ανάπτυξης όχι μόνο της Κορινθίας, αλλά και ευρύτερα του Κορινθιακού Κόλπου. 

Παρούσα στην συνάντηση ήταν η Μαριλένα Σούκουλη, σύμβουλος παρά τω Πρωθυπουργώ, την οποία ο Σπύρος Σταματόπουλοςευχαρίστησε ιδιαίτερα για την υποστήριξη των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του δήμου Σικυωνίων, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος».

Κ.Ν