Ακυρώνεται το καρναβάλι στο Λουτράκι- Τι αναφέρει ο δήμαρχος στην korinthiannews.gr…

(15:15)

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφέραμε μεταξύ άλλων:Με εντολή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε καμία περιοχή της Ελλάδος.

Το Υπουργείο προέβη σε αυτή την ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την επίσημη ενημέρωση που έκανε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους Υγείας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας…”.

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο δήμαρχος Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ, Γ. Γκιώνης, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Περιμένουμε αυτή τη στιγμή (15:15) την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου. Πρέπει να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις για τα καρναβάλια. Έχουμε τρέξει πολύ αυτό το χρονικό διάστημα για το καρναβάλι στο Λουτράκι. Και αυτό το τριήμερο θα είχε καλό καιρό. Δυστυχώς για λόγους υγείας πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Φανταστείτε τι θα γίνει αν προκύψει κάποιο περιστατικό λόγω του ιού..”

ΣΣ. Καταλαβαίνει κανείς ποιες θα είναι οι επιπτώσεις (κυρίως για τους επιχειρηματίες) και για το Λουτράκι και για όλες τις περιοχές που είχαν προγραμματιστεί εκδηλώσεις. Προέχει όμως η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών…

-Λογικά είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις και από τους άλλους δήμους της Κορινθίας