ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αλλάζει η εικόνα της παραλιακής -Οι εργασίες προχωρούν -Τι ανέφερε ο δήμαρχος για το στάδιο που βρίσκονται και μέχρι πότε θα έχει ολοκληρωθεί το έργο!

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ.Γκιώνης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Οι εργασίες στην παραλιακή του Λουτρακίου συνεχίζονται κανονικά. Είναι ένα μεγάλο έργο και όπως καταλαβαίνετε οι εργασίες και μέσα στο καλοκαίρι θα συνεχιστούν. Προσπαθούμε όσο γίνεται οι εργασίες να μην ενοχλούν τα καταστήματα. Λίγο υπομονή. Συνεχίζονται να τοποθετούνται φωτιστικά, και τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν ντουζιέρες. Ο ναυαγοσώστης υπάρχει ήδη απλά σύντομα θα φτιαχτεί και ο πύργος (ναυαγοσώστη) στο σημείο. Πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες ότι μέχρι 31 Δεκεμβρίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί όλο το έργο και να έχει πληρωθεί…”

ΣΣ. Σίγουρα πρόκειται για ένα έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα αναδείξει την παραλιακή του Λουτρακίου. Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος από την πρώτη στιγμή έχουν ασχοληθεί συστηματικά με το έργο αυτό! Απλά επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο αλλάζει ριζικά την εικόνα της παραλιακής απαιτεί χρόνο για να γίνει…

Κ.Ν