ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Γιορτάζει η Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου -Το προσκύνημα θα περιοριστεί …λόγω των μέτρων -Τι θα γίνει με τις Ι. Ακολουθίες…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται: «Γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου εορτάζει η Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι Κορινθίας. Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο.

Την επόμενη, κυρία ημέρα της εορτής, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Όρθρο, θα προστεί στην Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει επίκαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των μέτρων, που έχει επιβάλει η Πολιτεία, το ιερό προσκύνημα θα περιοριστεί, ενώ οι Ι. Ακολουθίες χάριν των προσκυνητών θα μεταδοθούν ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος».

ΣΣ. …Που φτάσαμε! Τα κλαμπ (νυχτερινά κέντρα διασκέδασης) να είναι με τον έναν …πάνω στον άλλον και χωρίς μάσκα (αρκεί όμως που είναι μόνο εμβολιασμένοι) και στην εκκλησία να υπάρχουν μέτρα για τους πιστούς όπου ο ένας είναι σε απόσταση από τον άλλον (και ας φοράνε μάσκες)!

Δεν συζητάμε τι γίνεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα!

…Αυτά είναι τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Κ.Ν