ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δεν λειτούργησε αυτή την εβδομάδα το ολοήμερο στο 3ο νηπιαγωγείο Λουτρακίου! -Τι απαντάει στην korinthiannews.gr ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Αυτή την εβδομάδα δεν λειτούργησε το ολοήμερο στο 3ο νηπιαγωγείο Λουτρακίου καθώς αρρώστησε η μία από τις τρεις δασκάλες που υπάρχουν!

Κάνουμε την συγκεκριμένη αναφορά καθώς από την αρχή του χρόνου αρκετές μέρες δεν έχει λειτουργήσει το ολοήμερο και οι γονείς παίρνουν τα παιδιά από τη 13:00 το μεσημέρι, αντί για τις 16:00!

Πριν λίγο καιρό εστάλη για τρεις από τις περίπου δέκα μέρες (!!!) μία αναπληρώτρια δασκάλα για να λειτουργήσει το ολοήμερο!

Γονείς μας έχουν θέσει το θέμα και σήμερα επικοινωνήσαμε με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας κ.Δ. Ντρίμερης ανέφερε μεταξύ άλλων: 

“Έχω ενημερωθεί για το ότι δεν λειτούργησε το ολοήμερο στο 3ο νηπιαγωγείο Λουτρακίου αυτή την εβδομάδα.

Λόγω θέματος υγείας μία δασκάλα δεν μπορούσε να βρίσκεται στο σχολείο και έτσι δεν λειτούργησε το ολοήμερο. Τη Δευτέρα από ότι γνωρίζω δεν θα υπάρχει θέμα, η δασκάλα θα επιστρέψει και το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Επειδή γνωρίζω και άλλες φορές μέσα στο χρόνο δεν έχει λειτουργήσει το ολοήμερο στο 3ο νηπιαγωγείο Λουτρακίου στο εξής θα φροντίσουμε να μην σημειωθούν παρόμοια περιστατικά.

Όταν προκύπτει κάποιο πρόβλημα να έχουμε φροντίσει να αναπληρωθεί το συντομότερο το κενό. Πιστεύω στο εξής ότι όλα θα κυλήσουν κανονικά σε ότι αφορά τη λειτουργία του συγκεκριμένου σχολείου…”.

ΣΣ. Ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έχει δείξει ως τώρα και γνώστης των προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολεία και λύσεις βρίσκει σε γενικές γραμμές άμεσα όταν χρειάζεται! Θεωρούμε ότι από την πλευρά του στο εξής θα φροντίσει να βρεθεί άμεσα λύση σε ότι αφορά τη λειτουργία του ολοήμερου στο 3ο νηπιαγωγείο Λουτρακίου

Κ.Ν