ΛΟΥΤΡΑΚΙ- ΚΙΑΤΟ-ΒΟΧΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΝΕΜΕΑ: Ποιες αποφάσεις πάρθηκαν για τα σχολεία για την Τρίτη…

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ ανακοινώνεται: «Κανονικά θα λειτουργήσουν από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 όλες οι σχολικές μονάδες Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».

Από το δήμο Βέλου -Βόχας ανακοινώνεται: “Με απόφαση Δημάρχου κλειστές θα παραμείνουν και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βέλου Βόχας (βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας”.

Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Εΰρωστίνης ανακοινώνεται: “Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου. Καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή οι τελευταίες μετεωρολογικές προγνώσεις είναι δυσμενείς και για το Δήμο μας και αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία προσέγγισης των μαθητών από τις ορεινές Τοπικές Κοινότητες στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά”.

Από τον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο ανακοινώνεται: “Λόγω των καιρικών φαινομένων κ των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου μας (ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ και τα ΛΥΚΕΙΑ) θα είναι κλειστά”

Από το δήμο Νεμέας ανακοινώνεται: «Κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ο Παιδικός Σταθμός στο Δήμο Νεμέας τη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου  ,λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες αλλά και του έντονου παγετού ,σύμφωνα με προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας».