ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πλήρωσε και προμηθεύτηκε κλεμμένα αντικείμενα

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 58χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε σε επιχείρηση του, βρέθηκαν -6- μπαταρίες οχημάτων, τις οποίες, όπως προέκυψε, προμηθεύτηκε έναντι αμοιβής από 45χρονο που είχαν αφαιρεθεί λίγες ώρες νωρίτερα, από χώρο στάθμευσης οικίας. Αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους».

Το παραπάνω αστυνομικό δελτίο τύπου είναι σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης όπου αναφέραμε:

“Άμεσα τα αντανακλαστικά των αστυνομικών του Λουτρακίου τη Δευτέρα το μεσημέρι σε μία μάλιστα πολύ σημαντική υπόθεση!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr μία γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Λουτρακίου και κατέθεσε ότι της έκλεψαν έξι μπαταρίες αυτοκίνητων.

Οι αστυνομικοί του Λουτρακίου ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες. Έκαναν έλεγχο σε  επιχείρηση σκραπ στον Ισθμό και βρήκαν τις μπαταρίες που είχαν κλαπεί. Τις αναγνώρισε και η η παθούσα. Συνελήφθη και ο υπεύθυνος (περίπου 55 ετών) της επιχείρησης.

Η αστυνομικοί του Λουτρακίου γνωρίζουν και τον κλέφτη και έχει ξεκινήσει η διαδικασία εντοπισμού του. Πρόκειται για έναν περίπου 45 ετών Έλληνα κάτοικο Λουτρακίου!

Αρχικά να γράψουμε ότι έτσι θέλουμε την αστυνομία. Άμεση κινητοποίηση και σύλληψη. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις 11:00 περίπου τη Δευτέρα το πρωί και ο υπεύθυνος του σκραπ συνελήφθη περίπου στη 13:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας!

Κατά δεύτερον αν γενικά η αστυνομία έκανε πιο συχνούς ελέγχους στα σκραπ και συλλάμβανε τους υπευθύνους σίγουρα θα είχαν περιοριστεί κατά πολύ οι κλοπές μετάλλων, μπαταριών, καταλυτών …κτλ! Γιατί οι κλέφτες δεν θα πουλούσαν τόσο εύκολα τα κλοπιμαία! Εκεί θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί βαρύτητα για να ηρεμήσουν και λίγο οι Κορίνθιοι που έχουν χάσει τον ύπνο τους από τέτοιου είδους κλοπές“.