ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Έξαλλος ο δήμαρχος με δημοτικό σύμβουλο που του είπε να βρίσει τον Ταγαρά!!!

-Βολές του Γκιώνη κατα του Ζερβού για τις ακραίες θέσεις του…

Στο Λουτράκι συμβαίνει το εξής παράδοξο αυτές τις μέρες! Αντι να κάνουν δηλώσεις και να βγάζουν ανακοινώσεις οι Κορίνθιοι πολιτικοί και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ο υφυπουργός Ν.Ταγαράς σχετικά με την απένταξη των αντιπλημμυρικών έργων, το κάνει ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ, Γ. Γκιώνης, ο οποίος δεν έχει ούτε ο ίδιος ούτε η δημοτική αρχή κάποια ευθύνη για την εξέλιξη αυτή!

Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι καθαρά θέμα κυβέρνησης

Από τον Ν. Ταγαρά όμως ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση σε αυτά που έλεγε πριν από περίπου ένα χρόνο!

Ο δήμαρχος Γ. Γκιώνης ανέφερε ότι πλέον θα προσπαθήσουν ως δήμος ώστε να βρουν άλλους τρόπους χρηματοδότησης ώστε να μην χαθεί το μεγάλο αυτό έργο!

Εντωμεταξύ υπάρχουν και κάποιες ακραίες συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων στο δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ.

Ο δήμαρχος Γ. Γκιώνης στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ απευθυνόμενος στον Ζερβό ανέφερε μεταξύ άλλων: “Όπως ήρθατε και προχθές και μου είπατε για τα αντιπλημμυρικά να πάω να βριστώ με τον Ταγαρά”!!! Γεγονός φυσικά που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου (καθώς υπήρχε και άλλο θέμα που είχε φέρει την αντιπαράθεση του δημάρχου με τον Ζερβό)

Προς τον κ. Ζερβό: Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια αλλά αυτή είναι η νοοτροπία σας;

Φυσικά ο Ταγαράς οφείλει εξηγήσεις στους κατοίκους του δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ για αυτά που έλεγε, αλλά αν μπούμε σε άλλες διαδικασίες (αυτά που αναφέρει ο Ζερβός) …θα το κάνουμε αρένα!

Τι έλεγε ο Ταγαράς πριν από περίπου ένα χρόνο:

Χάος φαίνεται πως επικρατεί στο ταμείο ανάκαμψης

Χάος φαίνεται πως επικρατεί στο Ταμείο Ανάκαμψης, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με αποτέλεσμα οι αρρυθμίες αυτές να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας.

Από τη μία δεκάδες έργα υποδομών ύψους 800 εκατ. ευρώ βγαίνουν από τη χρηματοδότηση και από την άλλη προκαλούνται τεράστιες καθυστερήσεις σε πληρωμές έργων που είναι ήδη σε εξέλιξη. Μεταξύ αυτών αντιπλημμυρικά έργα σε Λασίθι, Λουτράκι, Αμφιλοχία και Ωραιόκαστρο.

«Ο διαγωνισμός τελείωσε τον Μάιο, έχουν περάσει έξι – εφτά μήνες και δεν έχουν τελειώσει τα διαδικαστικά κομμάτια για να αναλάβει ο εργολάβος. Τώρα είπαν ότι δεν θα γίνει καθόλου, δεν θα υπάρξει χρηματοδότηση γι’ αυτό το έργο», ανέφερε ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης.

Το κράτος και οι υπηρεσίες του έχουν εξελιχθεί σε «κακοπληρωτή πελάτη», καθώς μετατίθενται σημαντικά οι πληρωμές έργων παρόλο που έχουν ενταχθεί σε κοινοτικά προγράμματα.

«Το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων καθυστερούν οκτώ έως και δέκα μήνες σε κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν έρθει σε απόγνωση. Τώρα τελευταία ακριβώς το ίδιο πράγμα ισχύει και για το ταμείο ανάκαμψης όπου και εκεί δεν πληρώνονται παρότι έχουν συμβάσεις που και εκείνες τρέχουν», δήλωσε ο πρόεδρος ΣΑΤΕ, Ανδρέας Γερακάκης…” , αναφέρεται μεταξύ άλλων στο tovima.gr.

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ: Πολύ προβληματισμένος δηλώνει ο Γκιώνης! -…Εκτεθειμένος ο Ταγαράς που δήλωνε ικανοποιημένος!

Κ.Ν